Tieto on valtaa Kalle Katajan esille nostamia kirjoituksia

Kaikki blogit puheenaiheesta Vatikaani

Konservatiivikristillinen kaksinaismoralismi ratsian kohteena Vatikaanissa

Vatikaanissa, konservatiivikristillisyyden Mekassa, on paljastunut korkea-arvoisen kirkonmiehen järjestämät huumehuuruiset homobileet. Paavi Franciscus on tapahtuneesta raivoissaan, sillä tapahtumien keskiössä on itsensä paavin neuvonantaja ja kardinaali Coccopalmerionin sihteeri, jonka asunnossa bileet järjestettiin.

Vatikaanin poliisi ratsasi Paavin neuvonantajan asunnon kesäkuussa naapureiden pyytäessä poliisit paikalle, sillä asunnossa oli vieraillut epämääräisesti käyttäytyneitä henkilöitä.

Poliisi löysi asunnosta huumeita käyttäviä miehiä ”petipuuhissa”.

Vaikeita asioita, joihin totuudenmukaisia vastauksia kaivataan

 

Miksi venäläinen kone tippui Siinaissa? Järkevää selitystä tuskin saadaan 
tutkijoiden kommentoimana tai venäläisten ilmoittamana. Venäläiset eivät halua 
ilmoittaa vaikka todeksi todettaisiin, että terroristit (ISIS) tiputti heidän siviilikoneensa.

Mutta matkailu tuolla alueella tulee vähenemään. Lentoyhtiöt, jotka edes jollain tavalla
haluavat toimia kyseisellä alueella tulevat entistä tarkemmin valitsemaan ne kentät mistä toimitaan.

Paavi Franciscus ja Castro

Tänään luin espanjankielisestä lehdestä, että eilen Kuuban presidentti Raúl Castro oli käynyt Vatikaanissa ja keskustellut noin tunnin verran Paavin kanssa.

Uutisesta mielenkiintoisinta olivat Castro hehkutukset. Juu, luet oikein. Castro kiitti vuolasti Paavia USA:n ja Kuuban hyvien suhteiden edistämisestä ja hehkutti, että jos Paavi Franciscus jatkaa samalla linjalla, myös hän voisi tulevaisuudessa rukoilla ja käydä taas kirkossa.

Ihme on tapahtunut Vatikaanissa

Pyhän istuimen finanssipuolen saldo näytti kovasti pakkaslukemia, mutta ihme tapahtui, tileiltä löytyikin yllättäen ylimääräistä satoja miljoonia euroja, jotka Vatikaanin talousministeri australialainen kardinaali George Pellin mukaan olivat unohtuneet jostakin syystä.

Paavin pankki saneeraa yläpäätä

Vatikaanin pankki eli IOR (El Instituto para las Obras de la Religión, Uskonnollisten Töiden Laitos) on aikoinaan vararikon tehneen Banco Ambrosianon seuraaja. Asiakkaiden 18000 tilillä oli vuoden 2012 lopussa rahaa yhteensä 6,3 mrd € ja kirjanpidon mukaan omaisuutta oli 769 miljoonan euron edestä. IOR huolehtii Vatikaanin henkilökunnan palkoista ja muista kirkollisista menoista.

Vatikaanin Pietarin-kirkko ja arkeologiset kaivaukset Rooman valtakunnan ajoilta

Paljon seikkaperäisiä uusia tietoja on nyt julkaisu.

Koko Vatikaanin alueen alla löytyy arkeologisia jäännöksiä Rooman valtakunnan ajoilta! Netistä löytyi tänään yksityiskohtaisia tietoja ja kuivua siitä mitä on kaivettu esille vuoden 1956 jälkeen. Seuraavalta osoitteelta löytyy yksityiskohtaisempia tietoja:

http://www.museivaticani.va/3_EN/pages/z-Info/Eventi/2013/MV_Info_Evento16.html

Toimituksen poiminnat

Sivut

Julkaise syötteitä