Tieto on valtaa Kalle Katajan esille nostamia kirjoituksia

Kaikki blogit puheenaiheesta Suomi-Venäjä suhteet

Jos Suomi saa NOOTIN avunannosta "venäjänvastaisen totuuden" selvittämiseen?

Tässä voi nyt kohta olla 'konsultaation' paikka: "Olisi ulkopoliittinen pommi, jos Suomi antaa rikossyyttäjälle ratkaisevan todistuskappaleen Venäjän osallisuudesta matkustajakoneen alasampumiseen ... Ohjuskokeet kuumottavat Sipilän ja Niinistön poskia" http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016092722381822_uu.shtml 

Venäjä 2017, kolme skenaariota

Vaalikaudella 2003-2007 eduskunnan tulevaisuusvaliokunta halusi syventää tietoutta naapurimaa-Venäjän kehityksestä ja päätti teetättää Venäjä-selvityksen, jossa arvioitaisiin Venäjän kehitystä vuodesta 2007 vuoteen 2017. Selvityksen tavoitteeksi asetettiin tuottaa eduskunnan ja laajempaankin käyttöön aineisto Venäjän nykytilasta sekä tulevaisuusnäkymistä.

Aatteelliset kohkaajat voivat pilata Suomen turvallisuuden

Paasikivi ja Kekkonen luotsasivat Suomen taitavasti läpi vaikeiden aikojen. Suomi tasapainoili idän ja lännen välissä, yli 70 vuotta on nautittu rauhanaikaa. Suomen asema on varsin vakaa ja turvallinen.

Uuden sukupolven hermoherkät häslääjät saattavat kuitenkin onnistua pilaamaan kaiken.

Profetia Suomen kansalle

Suomen ja Venäjän suhteet ovat olleet päivittäin lehdistön kohteena.  Ei päivää ilman negatiivisia uutisia aiheesta. Meillä on talouspakotteet ja Naton isäntämaasopimus. Valtion johto ei suostu tapaamaan Venäläisiä kolleegojaan, puhutaan Venäjän trolleista, maakaupoista, lapsikaappauksista, ilmatilaloukkauksista, Putinista  ja Venäjän yleisestä pahuudesta. Ilmapiiri on huolestuttavan  provosoiva ja kireä maidemme välisissä suhteissa.

Timo Soini haluaa kuiskutella venäläisille!!

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini suosittelee kuiskintalinjaa Venäläisille. Soinin mielestä presidentti Niinistö on toiminut hyvin, kun se on kuiskutellut venäläisille.

Iltasanomat:

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288720688170.html

Arjessa kuiskiminen tarkoittaa "akkamaista juoruilua", jossa salataan joltakin taholta jotakin ja liiotellaan muiden sanomisia ja tekemisiä.

Toimituksen poiminnat

Sivut

Julkaise syötteitä