Tieto on valtaa Kalle Katajan esille nostamia kirjoituksia

Kaikki blogit puheenaiheesta Laiton maassa oleskelu

Nyt hallitus järjestää töitä laittomasti maassa oleville.

Keskusta jatkaa maahanmuuttoystävällistä Sipilän linjaa. Keskustan Kulmuni sanoi maanantaina A-studiossa, että ne, jotka saavat kielteisen turvapaikkapäätöksen ja joita ei voida palauttaa, työllistetään. Eiköhän Aljazeera saa tästäkin taas mehevän uutisen. Ainakin Irakista kannattaa heti lähteä Suomeen töihin.

Lopetan tämän lyhyimmän blogini näihin sanoihin ja tunnelmiin toteamalla, että keskustan olisi jo aika selvittää sisäinen likapyykkinsä ennen kuin vahingot Suomelle tulevat liian suuriksi. Keskustan kanta lienee hallituksenkin kanta.  

Järkevää maahanmuuttoa osa 3: Oleskeluluvan peruuttaminen ja maastapoistaminen

Hallitun maahanmuuton toimivuus ja koko oleskelulupajärjestelmän uskottavuus rakentuu sen ympärille, että ulkomaalaisen lupa voidaan peruuttaa ja kielteisen päätöksen saaneet poistuvat maasta. Jos ulkomaalainen syyllistyy Suomessa vakavaan rikokseen tulee hänen lupansa lähtökohtaisesti aina peruuttaa ja henkilö poistaa maasta. Kielteisen oleskelulupapäätöksen ollessa lainvoimainen tulee henkilön poistua Suomesta. Oikeus oleskella Suomessa ei ole ihmisoikeus, vaan etuoikeus.

Kommunisti kehottaa piilottelemaan paperittomia

Kansanedustaja, kommunisti Anna Kontula kehottaa suomalaisia piilottelemaan maassa laittomasti oleskelevia henkilöitä. Kyse ei ole pienestä ongelmasta, koska vuonna 2015 täällä oli lähes 15.000 laittomasti olijaa. Kontula on näemmä ihan oikea poliittinen älykääpiö vailla vastuuta. 

Toimituksen poiminnat

Sivut

Julkaise syötteitä