Tieto on valtaa Kalle Katajan esille nostamia kirjoituksia

Selvä ja välitön uhka

Olen pyrkinyt kirjoittamaan tänne välillä teräviä ja sivaltavia artikkeleita mahdollisimman totuudenmukaisilla ja varmistettavilla tosiasioilla siinä toivossa, että ne havahduttaisivat ihmisiä.

Tiedän aivan liian hyvin, miten mukavuudenhaluisia me kaikki olemme.

Oma kipinä asioiden penkomiselle syntyi, kun nyt jo yli 10 vuotta sitten pääsin selville järjestelmällisestä rikollisuudesta saatavien tuottojen ja keskuspankkien suorittamasta ylimääräisen rahanpainamisen rahanpesusta lumeeksi luotujen sijoitusohjelmien peitteen alla.

Tässä rikollisessa rahanpesussa on mukana suurimpia rahoituslaitoksia, vakuutusyhtiöitä ja arvostettuja organisaatioita. YK:n järjestäytyneen rikollisuuden ja huumekaupan johtaja Antonio Maria Costa vahvisti julkisesti vuonna 2008, että ainoastaan rikollinen raha piti pankit toiminnassa kun muu rahaliikenne hyytyi.

http://www.guardian.co.uk/global/2009/dec/13/drug-money-banks-saved-un-c...
http://www.reuters.com/article/2009/01/25/financial-un-drugs-idUSLP65079...

Kun ymmärtää, että suuri osa maailman rahaliikenteestä syntyy rikollisista puuhista, omalla kohdallani se tuntui lähes samalta kuin että vesijohtovedessä on myrkkyä.

"Tavallisessakin" työssä kerätään siis muruja näiden globaalien pelureiden huume- ase- ja ihmiskaupan sekä petoksien varaan rakennettujen sijoitusohjelmien tuotoista.

Tästä tuli niin yököttävä olo, että en suostunut pitkään tekemään juuri mitään töitä muutoin kuin harvakseltaan, ja olen sittemmin pyrkinyt elämään minimillä pysyäkseni erossa tästä verellä ja valheilla saastuneesta järjestelmästä. Puhumattakaan yleisestä ahneudesta, kilpailusta ja muusta vedättämisestä.

Asioita penkovalle tulee pian ilmi, että nämä kovan luokan järjestäytyneet rikolliset eivät ole mitään tuoreita tyyppejä pelilaudalla. Samat suvut ja saman mentaliteetin omaavat henkilöt, joista yleensä korruptoiduimmat ja vähiten moraaliset ihmiset pääsevät piireihin mukaan, ovat rahoittaneet esim. toisessa maailmansodassa samaan aikaan kaikkia osapuolia ja haalineet mittavat tuotot jälkeenpäin jälleenrakentamisesta.

Viittaan lukijan historiikkeihin BIS:stä (Bank of International Settlements), mm. http://www.bilderberg.org/bis.htm

Ei tietenkään mitään uutta auringon alla. Ihmiskunta on alusta alkaen murhannut ja pettänyt toisiaan. Jo tarina Aatamin ja Eevan lapsista kertoo tämän.

Nyt olemme kuitenkin uudenlaisessa tilanteessa, jossa teknologian avulla ensimmäistä kertaa on ihmisillä todellinen mahdollisuus ottaa kokonaisvaltainen niskalenkki koko ihmisyydestä.

Kaikki kauppa ja rahaliikenne on pakotettu elektroniseen pankkijärjestelmään. Pyrkimykseni on pitää tekstit niin maanläheisinä kuin mahdollista, mutta omasta mielestäni mielenkiintoinen tähän liittyvä kuriositeetti on se, että IBM kehitti salausalgoritmin nimeltä Lucifer. Tämä algoritmi oli pohja sittemmin kehitetylle DES:lle ja sen kolmoisyhdistelmälle 3DES:lle, jotka suojelevat merkittävää osaa nykyisistä pankkikorteista ym. siruista. Jollakin oli kaukonäköisyyttä tehdä tällainen pieni jekku ja saada Lucifer-nimi historiaan ja rahansiirron "verenkiertoon". Mutta takaisin asiaan. Moiset detaljit ovat kuitenkin historian suolaa.

Valtioille ja sijoittajille myytiin tietoisesti (Goldman Sachs on myöntänyt asian) arvottomia sijoituksia ja esim. Kreikan tapauksessa olemme nyt todistamassa lopputulosta.

Ulkoisen näennäisen arvovallan omaavat organisaatiot kuten IMF ja Maailmanpankki ovat olleet kuohimassa lukuisia valtioita samalla esiintyen olevansa hyväntekijöitä. Tosiasiassa ennen kuin nämä haaskalinnut yleensä lehahtavat paikalle kun uhri on jo verenhukassa, kohde on jo vahingoitettu poliittisen lahjonnan, pettävien yrityskauppojen ja huonojen sijoitusten avulla.

Viittaan lukijan kirjaan "Confessions of an economic hitman", jonka on kirjoittanut henkilö joka kertoo olleensa tekemässä juurikin tätä.

Jos on olemassa ihmisiä, joita yhdistää hyvät arvot, rehellisyyteen ja totuuteen pyrkiminen, vaikkakin erehtyväisinä ihmisinä, ja todellisen oikeudenmukaisuuden tavoittelijoita, samoin on olemassa mittava määrä niitä, jotka ajattelevat omaa napaansa, ulkokultaisesti esiintyvät hyvinä ihmisinä, poseeraavat hyväntekeväisyysorganisaatioiden johtotasolla, käyvät kirkossa ja nauttivat mittavaa arvostusta mutta samaan aikaan antavat käytännössä täyden tukensa massiiviselle petokselle, varkaudelle, murhille ja valtioiden tuhoamiselle.

Rahaa ja rahajärjestelmää palvovalle ihmiselle kansallisvaltiot ovat este ja nopeushidaste, jotka ovat ärsyttävästi jarruttamassa kaikista optimaalisinta ihmisten työn tuloksien imemistä.

Euroopan valtioiden tuhoaminen on jo pitkällä, mutta on harha kuvitella että se jää siihen.

Jos ja kun ihmiset alkavat asettumaan poikkiteloin ja vastustamaan lisävallan antamista ylikansallisille organisaatioille ja oikeushenkilöille, uskon että tiedätte mikä on ratkaisu.

Euroopassa on puolustusta ajettu alas jo pitkään. Sekä USA:n ja Iso-Britannian armeijat on ensin heikennetty Irakissa ja Afganistanissa valheisiin perustuvissa sodissa. Iso-Britannian armeijan kaikkien haarojen johtajat ovat kertoneet, että armeija on kaatumaisillaan. Libyan sota runnottiin läpi väkisin. Iso-Britannian viimeinen lentotukialus on menossa romutukseen.

Sokeat poliitikot saadaan uskomaan, että uhkaa ei ole, ja yhdessä velkakoukun avulla sekä sopimusten kuten miina- ja rypäleasekieltojen avulla saadaan puolustustehot niin alas kuin mahdollista.

Venäjä ja Kiina sen sijaan kasvattavat ja kehittävät armeijaansa vailla mitään estoja.

Niillä tulee olemaan vielä ainakin omasta mielestään moraalinen etu puolellaan, kun länsi on saatu mukaan vähintäänkin kyseenalaisiin sotiin.

NATO:n jäsenen Turkin ja valtion Israelissa välille ollaan virittelemässä kahinaa; Syyriassa rahaa ja aseita on virrannut Assadin vastustajille Libyan malliin, vaikka "kapinalliset" ovat osoittautumassa mahdollisesti vieläkin raaemmiksi kuin vanha hallinto; lähi-idän "rauhanlähettiläs" Tony Blair sanoi juuri julkisesti, että Iran ja Syyria ovat todelliset viholliset ja että meidän tulee tukea vallanvaihtoa kyseisissä maissa tarvittaessa väkivalloin.

Tämä hulluus ei ole loppumassa, vaan se on kiihtymässä.

Samaan aikaan nuoret sukupolvet syystäkin kyseenalaistavat syyn, minkä takia heidän tulisi mahdollisessa sotatilanteessa puolustaa maata, jota ei enää ole; maata jonka kansalliset varat on myyty ulkomaisille, maata jota hallitsevat ulkomaiset hallitsijat ja pankit.

Suomessa ainakin 700,000 ihmistä käyttää mielialalääkkeitä. Puhutaan asioista niiden oikeilla nimillä: ne ovat huumeita.

Kaikki tietävät, että asiat eivät ole niinkuin niiden pitäisi olla.

Ajattelin joskus, että tästä voidaan syyttää TV:tä ja sanomalehtiä - siitä että asioista ei kerrota koko totuutta tai kerrotaan valheita.

Mutta ei kuitenkaan tarvitse kuin katsoa, mistä keskustelupalstoilla ja puheenvuoroissa puhutaan.

Harva todella haluaa tietää missä mennään, mihin ollaan menossa, ja mitä asialle voidaan tehdä?

Jälkimmäinen kysymys on monille niin pelottava, että sen takia pää laitetaan puskaan.

Olen herätellyt lähipiiriäni, ystäviäni, tuttuja ja tuntemattomiakin eri tavoilla jo ainakin 7 vuotta.

Totuus siitä, että harvoja kiinnostaa, on karu. Sen takia sanoisinkin, että ne jotka ymmärtävät mitä on tulossa, ymmärtäisivät myös miten peruuttamattomalla liike-energialla suuret massat ovat vyörymässä suoraan teurastamon portista sisään, kielekkeeltä alas tai miten sen haluaakin nähdä.

Mieleen tulee Gary Larsonin pilapiirros, jota en ole valitettavasti löytänyt netistä.

Siinä isoa nautalaumaa viedään teurastettavaksi. Laitoksen portilla lukee kyltissä suurin kirjaimin "TEURASTAMO". Yhden lehmän päällä pyörivät ajatusrattaat vimmatusti, ja se tuumaa: Something's not right.

Jokin ei todellakaan ole oikein.

 


 

Muutamia viimeisimpiä linkkejä, joita olen kerännyt kun pidän kirjaa mielenkiintoisimmista tuoreista aiheista:

http://news.antiwar.com/2011/09/09/report-israeli-fm-urges-arming-terror...
http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4119984,00.html

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/147591#.TmtUD108CHB
Turkish Prime Minister Recep Tayyip Erdogan stirred up the Middle East further Tuesday, halting trade with Israel while Turkey threatens to attack Cyprus if it lets Noble Energy drill for gas. Israeli businessman Yitzchak Tshuva has options to license some of the gas.

http://www.jpost.com/MiddleEast/Article.aspx?id=237329
Turkish President Abdullah Gül said on Thursday that Israel is an ungrateful burden to its allies

http://www.reuters.com/article/2011/09/09/us-china-usa-taiwan-idUSTRE788...
China's top official newspaper warned on Friday that "madmen" on Capitol Hill who want the United States to sell advanced weapons to Taiwan were playing with fire and could pay a "disastrous price," as the Obama administration nears a decision on a sale.

http://theintelhub.com/2011/09/09/cia-told-new-york-times-about-911-warn...

http://www.washingtonsblog.com/2011/09/high-level-officials-eager-to-spi...

http://www.bloomberg.com/news/2011-09-05/israel-escalating-tensions-with...

http://www.boston.com/news/world/middleeast/articles/2011/09/07/turkey_w...

http://911blogger.com/news/2011-09-07/new-video-about-911-flight-routes-...

http://www.debka.com/article/21282/
Erdogan drives toward armed clash with Israel. Oil and gas at stake

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2034521/Why-Eurozone-United-Stat...

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/iran/8747773/Revolu...

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/eu/8742920/Herman-van-R...

http://planetsave.com/2011/08/28/who-runs-the-world-network-analysis-rev...

http://www.zerohedge.com/article/greek-bailouts-two-secret-exit-clauses-...

http://www.thenewamerican.com/usnews/foreign-policy/8861-cia-has-become-...

http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4118220,00.html
IDF general: Likelihood of regional war growing


During 2004, two UK television documentaries were produced which investigated the past activities of the UK Government's Biological Warfare facility at Porton Down, Wiltshire. The programmes revealed that scientists from Porton Down had used the UK as a vast outdoor laboratory during the Cold War.

http://www.guardian.co.uk/world/2011/sep/01/berlusconi-vows-leave-shitty...

http://www.cnbc.com/id/44370439
It was the first time since World War II that the economy had precisely net zero jobs created for a month.

http://articles.economictimes.indiatimes.com/2011-09-01/news/29953666_1_...

http://www.rawstory.com/rawreplay/2011/08/former-bush-official-promises-...


Anonymous Follows The Money Trail

http://www.digitalhen.co.uk/news/business-14720830
US oil major Exxon Mobil has clinched an Arctic oil exploration deal with Russian state-owned oil firm Rosneft

http://en.wikipedia.org/wiki/Rosenhan_experiment

http://www.huffingtonpost.com/2011/08/25/palestine-united-nations-stateh...

http://www.deccanherald.com/content/186186/china-deploys-advanced-css-5....

http://www.wnd.com/?pageId=334589
Is mankind's quest for knowledge, power and longer life about to backfire and wipe human beings off the face of the Earth?

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2025512/MI6-pressure-Blair-Campb...

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (12 kommenttia)

Käyttäjän susijumala kuva
Henri Alakylä

Vähintäänkin mielenkiintoinen blogi, joskin tämä perinpohjaisuus saattaa aiheuttaa sen, ettei BB-sukupolven "nopeaksi ja valmiiksipureskeltuun" einekseen taida lähteä mukaan pohdintaan.

Pureudun vain tuohon huumekaupan osaan.

Meille kotisohvilla töllötteville tulee tämän tästä resuinen afgaani karuissa vuoristoissa kertomaan, jotta on pakko viljellä unikkoa saadakseen perheelleen elannon. Ruualla ei kuulemma pärjää. Toisaalta, näitä viljelijöitä kontrolloi muutama paikallinen sotaherra (engl. warlord), jotka itse tienaavat 10 000 - 20 000 dollaria salakuljetuseristä.

Viljelijöiden perhepiiri viiltelee unikot (toimenpide kuin koivun mahlaa uuttaessa) - siis ne kaikki! Tämän jälkeen uute käy läpi muutaman prosessin ja puristuksen jälkeen pakataan muovikelmuihin ja myydään sotaherroille. Keskimäärin palkaksi tästä operaatiosta tulee perheen koosta riippuen 0,5 - 2 dollaria päivässä - kausitasoitettuna.

Huumeen päästyä Yhdysvaltain katumarkkinoille puhutaan satojen miljardien vuosittaisesta bisneksestä.

Hetkinen, missä kohtaa muutaman dollarin päiväansiot ja rahaa imevien sotaherrojen parin kymppitonnin rahat muuntuivat sadoiksi miljardeiksi?

Kelpaisiko vastaukseksi CIA? Tällainen organisaatio tarvitsee "läpinäkymättömän" rahoituksen, eräänlaisen varjobudjetin.

Kotisohvan BB:tä odotteleva ei pysty kyseenalaistamaan resuisen afgaanin lausuntoa unikon "pakkoviljelystä". Missään nimessähän ei koskaan tule kyseenalaistaa haastatteluolosuhteita. Miten esimerkiksi vastaisi tuo afgaani jos hälle luvataan vaikkapa 1000 dollaria kameraryhmän haluamien esilletulojen mukaan?

Kannattaa pohtia asiaa myös siltä kannalta, että muslimikulttuurissa päihteet ovat ehdottoman no-no. Talibaanit kun menivät ja savotoivat unikkoviljelmät tuli Yhdysvalloille hirmuinen kiire löytää Bin Laden sieltä ja siinä sivussa unikkoviljely ikäänkuin sivutuotteena räjähti taas käsiin.

Merkillinen yhteensattuma.

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

Tästä on lyhyt askel niiden varpaille, joista tulee Hyvin Hyvin Vihaisia, jos niitä tutkitaan liikaa.

Tuomas Hako

Varpaille ja liikavarpaille:

http://www.controversyofzion.info/Controversybook/...

Kirjasta saa mainiota yleistietoa sellainen, joka vasta on gerännyt näkemään kulissien taaksen. Se on vähän niin kuin aapiskirja, jos ei koskaan ole kuullut illuminaateista yms.

Käyttäjän Kansine kuva
Kaisa Kansine

"Tästä tuli niin yököttävä olo, että en suostunut pitkään tekemään juuri mitään töitä muutoin kuin harvakseltaan, ja olen sittemmin pyrkinyt elämään minimillä pysyäkseni erossa tästä verellä ja valheilla saastuneesta järjestelmästä. Puhumattakaan yleisestä ahneudesta, kilpailusta ja muusta vedättämisestä."

Tuttu tunne... Ja hyvä kirjoitus, joskin niin täynnä asiaa, että monilla ei ehkä riitä kärsivällisyys sen lukemiseen (minulla puolestaan ei riitä kärsivällisyys noiden linkkien katselemiseen).

Hannu Heikkinen
Jari Vuorinen

"Euroopan valtioiden tuhoaminen on jo pitkällä, mutta on harha kuvitella että se jää siihen."

Niinpä taitaa olla.Täytyy yrittää muuttaa kurssia.

Markus Lehtipuu

Hyvä kirjoitus, huono maailma.

Olen päätynyt samaan johtopäätökseen parin vuoden seurannan jälkeen.

Huomautan kuitenkin, että empiirisesti on äärimmäisen vaikea havaita näitä asioita, ja paljon on salassa pidettyjä asioita.

Valitettavasti ihmiset on ajettu sellaiseen valhemaailmaan ja rinnakkaistodellisuuteen, että heidän on mahdotonta käsittää mitään näistä asioista.

Olin 1982 Bangaloressa, jossa paikallisen hallintorakennuksen seinässä luki: "Government's work is God's work". Ilmeisesti demokratiasta on tullut uusi uskonto. Uskotaan, että hallinto on jumalallisessa tehtävässä tuottaa meille alamaisille hyvinvointivaltio. Vaikka demokratiamme on demokratian irvikuva, populistisista kansan korruptiota pienillä murusilla ja näennäisetuuksilla, sitä ei osata kyseenalaistaa.

Todellisuudessa meidän "johtajamme" (jotka siis eivät osaa johtaa) ovat psykopaattisia vallanhimoisia keskinkertaisuuksia, kuten siilinjärveläinen: matematiikasta kutonen, psykologiasta täysi kymppi. Se kertoo aika paljon.

http://elisa.net/uutiset/kotimaa/?id=94447573

He eivät edusta kansaa, he eivät välitä kansasta eivätkä he ole meidän kavereitamme. Ainoa kerta, kun kutosen matemaatikko on maininnut sanan "kaveri", hän on yhdistänyt siihen sellaiset umpikierot rikolliset kuin Berlusconi ja van Rompuy.

En tiedä, tavallaan surullisinta on lukea, kun nämä jotkut tyypit vaahtoavat meitä "heränneitä" vastaan alkeellisilla argumenteilla.

Ai niin, WTFC7 "vedettiin" alas vaijereilla.

Vaijereilla.

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

Markus, totta se että vaikea on havaita.

Toisten puheisiin luottaminen on aina juurikin sitä.

Tietyt asiat täytyy nähdä omin silmin.

Mutta jos on halu tietää, vastaukset löytyvät.

Valintojen maailma: Ilta-Sanomien viikonloppupainos, Tunteet Pelissä, Formula 1: Extra, Lentopallon EM, Pilanpäiten, Kymmenen uutiset, Tulosruutu.

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

Syyrian pääkaupungissa shoppailu jatkuu (samoin?) normaalisti:

http://www.nytimes.com/2011/09/06/world/middleeast...

Toimituksen poiminnat

Sivut