Tieto on valtaa Kalle Katajan esille nostamia kirjoituksia

Koskemattomat

Italian pääministeri Aldo Moro murhattiin raa'asti vuonna 1978. 

Murhan suoritti italialainen aseellinen järjestö Punaiset prikaatit 54 päivää kestäneen kidnappauksen päätteeksi. 

Näinkin vanha murha on pysynyt edelleen erittäin ajankohtaisena, sillä kolmen eri presidentin alaisuudessa alivaltiosihteerinä ja lukuisissa sisäpiiritehtävissä toiminut Steve Pieczenik paljasti iso-britannialaisen Daily Telegraphin jutussa USA:n ja poliittisten taustavaikuttajien roolin Aldo Moron murhassa.

Moro murhattiin "Italian vakauttamiseksi". (Kannattaa pitää välimatkaa Euroopan "vakauttajiin" - toim.huom.)

Steve Piezcenik on ollut vaikuttamassa vaikutusvaltaisessa Council of Foreign Relations (CFR) -järjestössä, jonka jäsenet ovat lähes poikkeuksetta USA:n ja maailman vaikuttajien kovimmilla paikoilla. Hän kehitti USA:n hallinnon psykologisen sodankäynnin, vastaterrorismin ja neuvottelustrategioiden perusopit. Piezcenik on toiminut edelleen USA:n puolustusministeriön palveluksessa konsulttina. Hän toimi esikuvana Jack Ryanin roolihahmolle suosituissa Tom Clancyn trillereissä, joihin hän toi tarinoita omasta elämästään. (Linkkejä: 1, 2).

Telegraphin juttu taustoittaa Moron murhaa edeltävää ajanjaksoa kertoen mm. Henry Kissingerin uhanneen Aldo Moroa sanoen hänen "joutuvan maksamaan kalliisti [toimistaan]" ellei hän lopettaisi poliittista linjaansa - kuten entinen Iso-Britannian salaisen palvelun MI6:n agentti John Coleman kuvasi kirjassaan "Committee of 300". Moro ajoi vahvasti nationalistista ja itsenäistä politiikkaa vastoin globalistien vaatimuksia.

Henry Kissinger

Moron läheinen tuttava Gorrado Guerzoni vannoi italialaisessa oikeusistuimessa Henry Kissingerin Moroa uhkailleeksi henkilöksi. Moron vaimo kertoi saman.

Steve Piezcenik myönsi toimineensa Moron tapauksessa Francisco Cossigan alaisen komitean nimissä. Cossiga oli päätoimijana NATO-vetoisessa likaisessa Gladio -verkostossa, joka järjesti lukuisia terrori-iskuja lavastaen ne muiden tekemiksi.

Piezcenikin mukaan Cossigan komitea ryhtyi toimiin peläten sitä että Moro paljastaisi kidnappaajilleen salaisuuksia koskien globalistien suunnitelmia ja heidän vaikutusvaltaansa Italian politiikassa.

Aldo Moron kirjeet kidnappajiensa luota paljastivat hänen jo tulleen epätoivoiseksi piinan pitkittyessä. Pieczenik kertoi, että päätös julkaista lausunto Punaisten prikaatien nimissä jossa kerrottiin Moron kuolleen (kun hän oli vielä elossa) oli vaikea ja sen teki loppukädessä Francisco Cossiga ja pääministeri Giulio Andreotti.

Pian Moron kuoleman jälkeen italialainen lehtimies Mino Pecorelli, jolla sanotaan olleen "erinomaiset suhteet salaisiin palveluihin", kirjoitti epäilyistään Moron kuoleman olleen kytköksissä NATO:n Gladio -operaatioihin. Kytkökset tunnustettiin virallisesti vasta vuonna 1990. Vuosi jälkeenpäin Pecorelli ammuttiin kuoliaaksi Roomassa. Hän oli kertonut Moron kidnappauksen olleen "supervallan" suorittama. Vuonna 2002 seitsemän kautta pääministerinä toiminut Giulio Andreotti tuomittiin Pecorellin murhauttamisesta.

Robert Katz haastatteli ja tutki Pieczenikin taustoja asiassa. Katz löysi viitteitä Mino Pecorellin uhanneen ennen kuolemaansa paljastaa salaisuuksia Pieczenikin ryhmän osallisuudesta ja toimista murhassa.

Näyttää siltä, että Pieczenik oli Telegraphin haastettelussa halukas tuomaan valoa asiaan mutta edelleen erittäin varovaisesti.

Aldo Moron murhasta on kohtuullinen harppaus nykypäivään, mutta samat pelurit ja organisaatiot ovat edelleen mukana kuvioissa.

Steve Piezcenik antoi täysin yllättäen 5. toukokuuta 2011 haastattelun, jossa hän kertoi Osama bin Ladenin kuolleen jo 2001 ja olevansa valmis todistamaan suuren valamiehistön edessä kuinka George W. Bushin hallinnon aikainen kenraali kertoi hänelle suoraan syyskuun 11. 2001 terrori-iskujen olleen lavastettu isku.

Tämän kovempaa sisäpiiritietoa 9/11 iskuista ei oltu vielä saatu, vaikka ajan myötä monet vielä toivottavasti tulevat astumaan esiin USA:n väistämättömän taloudellisen tuhon tullessa yhä käsinkosketeltavammaksi.FBI:n kielenkääntäjä Sibel Edmonds kertoi valaehtoisesti Osama bin Ladenin olleen heidän palkkalistoillaan aina syyskuun 11. iskuihin asti.

Asiat liittyvät välittömästi myös käsilläolevaan etenevään talousmyrskyyn, koska kyse on ennenkaikkea vallasta ja hallinnasta. IMF on laskenut Kiinan nousevan USA:n ohi maailman ykköseksi vuonna 2016. Obaman velkakomissio laski vuosi sitten USA:n liittovaltion tulojen kattavan vuoteen 2020 mennessä pelkästään valtionvelan korot - ja se oli optimististen kasvuodotusten varaan laskettu. On kuitenkin nähtävissä, että Kiinankin talous on täysin epävakaalla pohjalla ja haaskalle pyrkivät kansallisvaltioiden raunoiden jäljiltä mitä ilmeisimmin sitä varten perustetut ylikansalliset pankit ja organisaatiot, joiden takana on harhaisia unelmia maailmanhallinnasta omaavia todellisuudentajunsa menettäneitä henkisiä muumioita.

USA pysyy pystyssä enää painamalla lisää dollareita tyhjästä - tänä vuonna budjettivaje on virallisesti 1200 miljardia, jolle oikeita ostajia löytyi enää 600 miljardin edestä. Loput painettiin tyhjästä. Vaje kasvaa jo yli 1500 miljardin. Reaalitalous ei ole parantunut. Kasvunumerot ovat painettua rahaa ja uutta velkaa.

Raha pakenee sinne, missä sille saa suurimman tuoton - halvan työvoiman maihin. Velka kasvaa ennennäkemättömällä ja hallitsemattomalla vauhdilla. Osakemarkkinat pidetään pystyssä samoin tyhjästä luodulla nollakorkoisella lainalla.

Iso-Britannian ja USA:n vanhan anglosaksisen bisnesimperiumin valta alkaa helistä, mistä syystä mahdollisesti sisäpiiriläiset kuten Steve Piezcenik ovat alkaneet puhua.

Yksi esimerkillinen taistelija näitä psykopaatteja vastaan on brittiläinen dokumenttielokuvantekijä John Anthony Hill, jota on pidetty vankilassa 150 päivää hänen julkaistuaan erittäin kriminalisoivan dokumentin Lontoon 7. heinäkuuta 2005 (7/7/2005) pommi-iskuista, joista levitettiin virallisena tarinana niiden olleen musliminuorten suorittamia.

Kannattaa katsoa 57-minuuttinen elokuva, joka paljastaa kylmän viileästi julkisiin arkistomateriaaleihin perustuen ei ainoastaan virallisen tarinan valheeksi, mutta mitä todennäköisimmin tapahtumien todellisen kulun. Syylliset tunnistaa usein siitä, että he koittavat estää totuuden paljastumisen keinoilla milllä hyvänsä. Tämän elokuvantekijän tapauksessa he kehittivät poliittiset ja tekaistut syytteet ja asettivat mm. oikeuden päätöksellä hänelle kiellon olla puhumatta kellekään Englannissa asiasta.

Elokuva osui ilmiselvästi arkaan paikkaan. Iso-Britannian turvallisuuspalvelu, joka on todistettavasti ollut itse järjestämässä mm. Pohjois-Irlannissa terrori-iskuja (yksi IRA:n kovimmista terroristeista paljastui Iso-Britannian agentiksi) jäljitti elokuvantekijän hänen lähettämänsä DVD-elokuvan sormenjälkien perusteella Irlantiin, josta käsin hän oli tuottanut elokuvan nimellä Muad'Dib.John Anthony Hill oli lähettänyt elokuvansa todistusaineistoksi oikeudenkäyntiin, jossa syytettiin kolmea musliminuorta väitettyjen neljän pommittajan auttamisesta. Elokuvantekijä toimi omantuntonsa mukaan, koska tiesi sen olleen mahdottomuus että nuorukaiset olisivat voineet tehdä iskut ja olivat mahdollisesti joutumassa vankilaan teosta, jota eivät tehneet.

Hänen elokuvansa julkaistiin internetissä vuonna 2007 ja sen ovat riippumattomien toimittajien mukaan nähneet arviolta jo miljoonat ihmiset. Se on näytetty mm. Sky TV:llä useaan otteeseen. Tekijää on haastateltu lukuisilla riippumattomilla radiokanavilla, ja terroria tutkivat akateemikot ovat mm. ylistäneet teosta täydelliseksi esimerkiksi dokumenttielokuvanteosta, sillä se on tehty minimaalisella budjetilla mutta erittäin faktapitoisesti.

Erittäin mielenkiintoiseksi tapahtuman tekee se, että John Anthony Hill on haastanut oikeuteen itse kruununpitäjän Elizabeth Mountbattenin (Elisabet II).

Oikeudenkäynti alkaa Lontoossa 9. toukokuuta 2011 ja kuten arvata saattaa, valtamedia on pysynyt jutusta erossa kuin kuumista perunoista.

Elokuvantekijän tukijoiden perustama verkkosivusto http://mtrial.org/ on pitänyt kirjaa asiaan liittyvistä tapahtumista.

Perehtyminen asiaan takaa erittäin mielenkiintoista ja monin tavoin havahduttavaa luettavaa.

Elokuvan sivut: http://jforjustice.co.uk/77/


___

Taustoja Aldo Moron murhasta:-

John Coleman, Committee of 300
http://www.google.fi/search?q=john+coleman+committee+300

Robert Katz, The Unquiet American
http://www.theboot.it/pieczenik.htm

Google
http://www.google.fi/search?q=aldo+moro+kissinger

Bruce W. Nelan, Europe Nato's Secret Armies. Time Magazine: November 26, 1990:
http://www.time.com/time/magazine/article/0,9171,971772,00.html

PHP, Secret Warfare: Operation Gladio and NATO's Stay-Behind Armies.
http://translate.google.ca/translate?hl=en&sl=de&u=http://www.ethz.ch/&sa=X&oi=translate&resnum=1&ct=result&prev=/search%3Fq%3DETH%26hl%3Den%26sa%3DG

Philip Willan, US 'supported anti-left terror in Italy'. The Guardian: June 24, 2000:
http://www.cambridgeclarion.org/press_cuttings/us.terrorism_graun_24jun2000.html

CBC, CIA knew, but didn't stop bombings in Italy – report. CBC News: August 5, 2000:
http://www.cbc.ca/world/story/2000/08/05/cia000805.html

Philip Willan, Infiltrators blamed for murder of Italian PM. The Guardian: April 10, 1999:
http://www.guardian.co.uk/Archive/Article/0,4273,3852325,00.html

Saviona Mane, A murder still fresh. Haaretz: May 9, 2008:
http://www.haaretz.com/hasen/spages/981929.html

Ed Vulliamy, Secret agents, freemasons, fascists... and a top-level campaign of political 'destabilisation'. The Guardian: December 5, 1990:
http://www.cambridgeclarion.org/press_cuttings/vinciguerra.p2.etc_graun_5dec1990.html

Philip Willan, Moro's ghost haunts political life. The Guardian: May 9, 2003:
http://www.guardian.co.uk/print/0,,4665179-105806,00.html

BBC News, Giulio Andreotti: Mr Italy. BBC: October 23, 1999:
http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/483295.stm

AP, Four Get Life in Prison In Bombing in Bologna. The New York Times: July 12, 1988:
http://query.nytimes.com/gst/fullpage.html?res=940DE0D61131F931A25754C0A96E948260

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Tuomas Hako

Tuo nationalistine politiikka onkin varmaan uskottavampi syy Moron murhalle kuin kommunistien hallituksen ottamisen aikomus. Tai olihan sekin tottelenmattomuutta.

Markus Lehtipuu

ERINOMAISTA!

Noista teemoista olen itsekin kirjoitellut.

Katsoin yhden 7-7-dokumentin, liekö sama. Merkillistä kyllä, eilen uutisoitiin näyttävästi, että tuoreessa oikeudenkäynnissä Britanniassa on vapautettu kaikki turvallisuustahot syytteistä.

Asia on siis ajankohtainen. Onko tämä mainittu uutishehkutus hämäystä vai mitä?

Maailma näyttää erittäin ikävältä ja vaaralliselta paikalta nyt. Siksi minäkin kirjoitan. On tärkeää tietää missä mennään, jotta sinne mennään vasta pakolla, ei vapaaehtoisesti.

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

Mainitsemaasi oikeudenkäyntiin löytyy kattavaa reportaasia mm. sivulta:

http://terroronthetube.co.uk/

On tärkeää myös nähdä, että tässä ei ole sinänsä mitään uutta.

Iso-Britannian eliitti kävi oopiumsodat Kiinaa vastaan avatakseen huumekaupan siellä.

Siitä ei ole pitkä aika.

Samat bisnesintressit, sama talousimperiumi, uudet kohteet.

Iso-Britannian vallanpitäjät samoin alistivat Irlantia brutaalisti ja ovat olleet Pohjois-Irlannissa lietsomassa terroria oikeuttaakseen jatkuvan miehityksen.

Nythän esille on tullut julkisia todisteita muistioista, joissa kerrotaan miten isot öljy-yhtiöt neuvottelivat Tony Blairin hallituksen kanssa Irakiin hyökkäämisestä ja siitä, että Iso-Britannian sotaan lähteminen auttaisi heitä varmistamaan öljysopimuksia.

http://www.independent.co.uk/news/uk/politics/secr...

Taha Islam

NATO:n ja CIA:n syyttäminen terrorismista on törkeää panettelua. Nehän vaan edistävät Vapautta ja Demokratiaa.

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

Korjaus - oli jäänyt paha moka kirjoitukseen.

Korjattu lause: "Obaman velkakomissio laski vuosi sitten USA:n liittovaltion tulojen kattavan vuoteen 2020 mennessä pelkästään valtionvelan korot".

Tuosta oli tippunut pois "vuoteen 2020 mennessä".

Tuo on jokatapauksessa hyvä ankkuri sille kun koittaa katsella tiekarttaa tuleviin muutoksiin, ja että milloin mitäkin tulee tapahtumaan.

Globalistithan jotka ovat USA:nkin ruorissa ja taustavaikuttajina olleet vahvasti eivät tunne kotimaata.

USA:sta on suoritettu massiivinen rahojen ja omaisuuden ulosvienti ja raha ja valta on valutettu pikkuhiljaa täysin demokratian koskemattomissa oleville järjestöille kuten IMF, Maailmanpankki ja BIS.

Nähtäväksi jää vain se, ovatko Katainen ja kumppanit täysiä tietämättömiä untuvikkoja tässä isossa pelissä vai saavatko he korvauksia siitä, että Suomeakin pumpataan kuiviin.

Paavo Virtaniemi

Kalle Katajalla oikea ja valaiseva kirjoitus.

Rug Head

Jälleen hyvä kirjoitus. Täytyykin seurailla sinun blogejasi jatkossakin.
Tuon linkin takaa http://mtrial.org/, jonka tarjosit... korruption ja viranomaisrikollisuuden aste on järkyttävä.

Toimituksen poiminnat

Sivut