Tieto on valtaa Kalle Katajan esille nostamia kirjoituksia

Pankki maailman hallintaan

Taloudellinen ja poliittinen eliitti on valinnut Kansainvälisen järjestelypankin (Bank for International Settlements, BIS)  uuden maailmanhallinnon johtavaksi instituutioksi. Samainen järjestelypankki rahoitti Hitlerin sotakonetta 70 vuotta sitten.

Euroopan keskuspankin johtajan Jean-Claude Tritchetin ilmoitus siitä, että Kansainvälisestä järjestelypankista tulee ensisijainen instituutio maailman taloudelliseen hallintaan on kylmäävä, sillä tämä salaisuuden verhon alla toimiva instituutio on ollut kovimman luokan natsien ohjaksissa, jotka yhteistyössä muiden keskuspankkien kanssa ohjasivat rahaa pankin läpi suoraan Hitlerin sotakoneiston rahoitukseen.

BIS päämaja

Aiemmin tällä viikolla maailman talous- ja valtaeliitin suosiman CFR:n kokoontumisessa Tritchet sanoi, että talousryhmästä nimeltä Global Economy Meeting, joka kokoontuu säännöllisesti BIS:in päämajassa Baselissa, on tullut keskuspankkien maailmanlaajuisen hallitsemisen johtoryhmä.

Kyseessä on ryhmä, joka määrittelee maailmanlaajuista talouspolitiikkaa BIS:in suojissa. Nykyisessä muodossaan he eivät vastaa tekemisistään millekään kansalliselle hallitukselle. Ryhmä koostuu maailman keskuspankkien, joista useimmat ovat useimmat yksityisiä eivätkä ole vastuussa tekemisistään kansallisille maille tai kansalaisille, johtajista.

BIS:in johtajiin kuuluvat mm. USA:n yksityisen keskuspankin Federal Reserven johtaja Ben Bernanke, Iso-Britannian yksityisen keskuspankin johtaja Mervyn King ja Tritchet itse.

Hjalmar Schacht

Pankin perustivat 1930 Iso-Britannian keskuspankin johtaja Montague Norman ja hänen saksalainen kollegansa Hjalmar Schacht, joka myöhemmin nousi Adolf Hitlerin rahoitusministeriksi.

Se luotiin hoitamaan Versaillesin sopimukseen kuuluvien Saksan sotakorvauksia, mutta toisen maailmansodan alkaessa sen johto koostui natsien korkeimmista virkamiehistä kuten Walter Funk, josta tuli 1933 natsien propagandaministeri ja myöhemmin Hitlerin talousministeri. Toinen johtaja oli Emil Phul, joka Saksan keskuspankin johtajana ja varapuheenjohtajana oli vastuussa natsien kullan kätkemisestä. Sekä Funk että Phul tuomittiin Nürnbergissä sotarikollisina.

Muita pankin johtajia olivat Herman Schmitz, IG Farbenin johtaja, joka toimitti kalustoa natsien vankileireille, joissa kuritettiin juutalaisia ja poliittisia toisinajattelijoita. IG Farben toimi läheisessä yhteistyössä John D. Rockefellerin amerikkalaisperäisen Standard Oil yhtiön kanssa toisen maailmansodan aikana. Rockefellerillä oli merkittävä rooli YK:n luomisessa ja heidän päämääränsä on ollut alusta alkaen luoda globaali hallinto, josta demokratia on kaukana.

n turvallisuusneuvosto

Paroni von Schröder, joka omisti J. H. Stein pankin joka oli vastuussa Gestapon rahoista, oli myös johtajana sodan aikana.

Kuten Charles Highamin laajasti kehuttu kirja "Kaupankäyntiä vihollisen kanssa - kuinka liittoutuneiden ylikansalliset yhtiöt tukivat natsi-Saksaa läpi toisen maailmansodan" (ei suom.) osoittaa, useat osapuolet Bretton Woods -kokouksessa 1944 halusivat likvidoida Kansainvälisen järjestelypankin sen osallisuudesta natsi-Saksan merkittävänä apurina Euroopan miehitettyjen maiden ryöstämisessä. Norja vaati pankin lopettamista, mitä tukivat samoin USA:n talousministeri Harry Dexter White ja Henry Morgenthau. Pankki säilyi olemassa sen huomattavista natsikytköksista huolimatta.

Higham kirjoittaa, että "pankista tuli amerikkalaisten ja brittiläisten rahojen kanava Hitlerin laareihin ja että se auttoi Hitleriä rakentamaan koneistonsa", perustajana natsien rahoitusministeri Hjalmar Schacht ja sillä linjauksella että se "säilyttäisi kommunikaation ja yhteistyön maailman finanssijohtajien kesken jopa kansainvälisen konfliktin aikana. Pankin perustuskirjaan merkittiin asiaan kuuluvien hallitusten hyväksynnällä, että pankki olisi immuuni takavarikoille, sulkemisille tai sensuurille siitä riippumatta, olisivatko sen omistajat sodassa."

"BIS oli täysin Hitlerin kontrollissa toisen maailmansodan alkaessa", kirjoittaa Higham. "Thomas H. McKittrickin alaisuudessa johtajiin kuuluivat natsien teollisuusjätti IG Farbenin johtaja Hermann Schmitz, J. H. Stein pankin johtaja ja johtava Gestapon upseeri ja rahoittaja paroni Kurt von Schröder, keskuspankin Dr. Walter Funk sekä Emil Puhl. Nämä kaksi viimeistä olivat Hitlerin henkilökohtaisesti johtajistoon nostamia henkilöitä."

Natsien dominointi

Higham dokumentoi miten natsien miehitetyistä maista ryöstämä kulta sijoitettiin pankin holveihin ja kuinka he estivät minkäänlaisen keskustelun asiasta.

"BIS oli Hitlerin instrumentti, mutta sen jatkuva olemassaolo oli myös Iso-Britannian hyväksymä vielä sen jälkeenkin kun maat ryhtyivät sotaan toisiaan vastaan. Brittiläinen johtaja Sir Otto Niemeyer ja puheenjohtaja Montagu Norman pysyivät johtajistossa läpi sodan", Higham kirjoittaa, jatkaen miten USA:n Washingtonin osavaltion kongressiedustaja John M. Coffee vastusti amerikkalaisen rahan sijoittamista pankkiin 1944.

"Natsihallinnolla on 85 miljoonaa sveitsin kultafrangia BIS:ssä. Enemmistö johtajista ovat natseja. Silti amerikkalaista rahaa talletetaan pankkiin", Coffee valitti.

BIS päämaja

1948 pankki antoi pakon edessä vaivaisen 4 miljoonan punnan arvosta natsien ryöstämää kultaa liittoutuneille. Harry Trumanin ja Rockefellerin perheen tuella pankki sai jatkaa toimintaansa. Pankin merkittävimpään johtoon kuulunut natsi Emil Phul kutsuttiin 1950 USA:han kunniavieraana.

Likaisesta historiastaan huolimatta pankki jatkaa toimintaansa maailmanlaajuisen raha- ja valtaeliitin vahvana työkaluna. Pankki käyttää valtaansa kontrolloimalla mahtavia määriä eri valuuttoja. Sen kontrollissa on 7% maailman kaikista vaihdetuista valuutoista sekä 712 tonnia kultaa. Oletettavasti huomattava määrä kullasta on peräisin natseilta.

"Kontrolloimalla kansainvälisen valuutan vaihtoa ja kultaa, BIS omaa merkittävää valtaa ja voi vaikuttaa yksittäisten maitten taloudelliseen tilaan", kirjoittaa Doug Casey. "Kun USA:n Bern Bernanke tai Tritchet julkistavat uuden korkotason, voitte olla varmoja ettei se tapahtunut ilman BIS:n johtajiston hyväksyntää."

Pankki on käytännössä jättimäinen likvidi rahasto maailman markkinoiden hallintaan, jonka kautta kansalaisten omaisuutta pumpataan jatkuvasti kansainväliselle valuuttarahasto IMF:lle.

Rahavirrat

"USA:n rahoja siirretään BIS:n kautta IMF:lle ja sieltä ne voidaan kanavoida minne tahansa. Käytännössä BIS toimii rahanpesijänä, sillä heillä ei ole minkäänlaista tarkkaa julkistettua kirjanpitoa siitä, mistä yksittäiset talletukset tulivat ja minne ne menivät", Casey kirjoittaa.

Tieto siitä, että huippunatsit olivat keskeisesti mukana perustamassa ja ohjaamassa maailmanlaajuista keskuspankkia, jota nyt esitetään ensisijaiseksi maailman talouden hallitsijaksi, on hyytävää. Mitä syvemmälle valtarakenteita penkoo, sitä enemmän esille tulee jatkuvasti näyttöä siitä, että natsien eliitti oli korvaamattomassa roolissa rakentamassa ja johtamassa instituutioita, jotka nyt pyrkivät sanelemaan globaalin politiikan ja luomaan maailmanlaajuisen hallinnon ja laskien ihmiset vain numeroina.

Kuten instituutiot jotka muodostavat EU:n olivat natsien suunnittelemat ja rakentamat ja ohjaamat, natsien kädenjäljet ovat ympäriinsä nykyisessä trendissä joka vie valtaa ja omaisuutta päivittäin pois kansallisvaltioilta ja kansalaisilta ja keskittää niitä vastuuttomien ja kansalaisten vaikutuspiirin ulkopuolella olevien instituutioiden ja rahaeliitin käsiin.

Kyseisen porukan haluama globaali hallinto on kaikkea muuta kuin hyväntahtoinen, humaani tai edistyksellinen. Vallan keskittäminen muutamiin käsiin on täysin kansan etujen vastaista.

Natsien takana, jotka sysäsivät nämä laitokset liikkeelle, saattoi olla paljon kärsivällisempi ja näkymätön eliitti, jolla on pyrkimyksenä luoda maailmanlaajuinen pankkidynastioiden johtama diktatuuri. Oli miten oli, agenda pysyy samana: maailmanhallinto ilman kansan mielipidettä, hyvällä tai pahalla.

EU:n presidentti Herman van Rompoy sanoi, että "2009 oli ensimmäinen globaalin hallinnon vuosi," ja jatkoi: "ilmastokokous Kööpenhaminassa on uusi askel kohti maailmanlaajuista hallintoa."

Aiheeseen liittyvä artikkeli: Salainen raportti kuvaa miten natsit suunnittelivat neljännen valtakunnan EU:ssa

Lähde: Paul Joseph Watson / Prison Planet

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (58 kommenttia)

repe (nimimerkki)

Huii kauheat natsit. Puretaan moottoritiet, kun nekin ovat natsien tekemät.

Vakavasti ottaen, natseista vouhottaminen ja heidän demonisoimisensa ovat myös maailmanhallituksen agendaa. Kun heidät on demonisoitu, niin kaikki heiluttavat natsikorttia. Luulin välillä, että puhut juutalaisnatseista. Oikeathan ovat kuolleet ja kuopattu.

Natseja voitiin rahoittaa todella suuret suunnitelmat mielessä. Ainahan pankkiirit ovat rahoittaneet kaikkia ja sodissa kaikkia osapuolia. Edullista kauppaa on voitu käydä, koska voittojen lisäksi sodan pitkittyminen on ollut muutenkin etu-esim. Iso-Britannian velkaannuttamiseksi ja imperiumin hajottamiseksi/siirtämiseksi USA:lle. Toinen maailmansota saatiin aikaan ensin tukemalla natseja ja sitten tuhoamalla heidät. Natseista kukaan ei kuulunut sisäpiiriin. Jos heidän lypsämiseen tarkoitettu instrumentti on nyt jotain, niin ei sillä ole merkitystä, onko juttu natsien miehittämä ollut joskus,m vaan sillä, onko kyse huonosta jutusta vai hyvästä. Pahahan se tietysti on.

Markku (nimimerkki)

Natsien tekemiset ovat yksi asia, tosin ovat historiaa.

Toinen, se olennainen on, onko tämä pankki pätevä hoitamaan tämän hetken taloudellisia ongelmia.
Jos kyllä, niin töihin vaan, koska niin monet eivät ole, puhumattakaan kansallisista hallituksista ja instituutioista ml. Suomi.

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

Oikeat natsit eivät todellakaan joutuneet kuopatuiksi.

Parhaimmat lennätettiin USA:han perustamaan NASA:a ja CIA:ta ja armeijan johtopaikoille.

Viime aikoina niitä vanhoja 90-vuotiaita tyyppejä on jo noilta paikoilta alkanut kupsahtelemaan tosin, mutta politiikka on säilynyt kuten jokainen voi todeta samana, nyt vain mm. USA:sta käsin.

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

Kannattaa tutustua kirjaan isä-Bushin elämästä:

http://tarpley.net/online-books/george-bush-the-un...

Bushit olivat aktiivisesti tukemassa Hitleriä. Ja ovat jatkaneet samaa maailman ryöstely-terrorisointia muiden natsien kanssa koko viime vuosisadan loppupuolen aina näihin päiviin saakka.

Silurus (nimimerkki)

#1: Natsien moottoriteitä ei voi erottaa heidän politiikastaan: he eivät rakentaneet moottoritieverkkoa, jotta juutalaiset pääsisivät matkustamaan kansanautoillaan lomalle Etelä-Eurooppaan tai Mustalle Merelle. Heille moottoritiet olivat keino hallita rautaisella nyrkillä ja muillakin aseilla koko Eurooppaa.

Maailmanpankin päämäärät pitää vastaavasti ottaa huomioon -- jos maailman taloutta, johon sinunkin kotitaloutesi ja kaikki sen tulo-, ja menopolitiikka kuuluvat, ohjataan yhdestä pisteestä, kuka kontrolloi sen päämääriä? Voitko luottaa, että sen päämääränä on taata vakaat olot sinun kotitaloudellesi, tai rahoitusmahdollisuus sinunkin perheesi tulevan vuoden lomamatkalla? Vai voisiko olla niin, että kyseinen pankki vähät välittää yksilöistä; että sillä on suurempia suunnitelmia siitä, miten ylipäätänsä ihmisten tulisi elää tai miten ihmisten väliset assosiaatiot tulisi organisoida (ei siis organisoitua).

repe (nimimerkki)

5 Kyllä minä tiedän, että pahisten käsissä on kaikki ja meille käy pian hyvin huonosti. Mutta minua kiusaa se, että nämä pahikset määräävät tämänkin sivun asioista mind-control -tekniikalla eli ovat ujuttaneet tämän natsivouhotuksen joka paikkaan. Ei minusta ole ihmeellistä, jos jotkut työrukkaset gestaposta tai muusta tiedustelusta ja armeijasta värvätään voittajien palvelukseen. Göringkin luuli pääsevänsä, koska natsit eivät olleet oikeastaan edes tehneet mitään väärää. Sitäpaitsi he eivät suunnitelleet Euroopan hallitsemista, vaan halusivat vain Danzigin, tien Itä-Preussiin ja sudeettialueet tai demokraattisen Tshekkoslovakian. Mutta maailmaneliitti halusi koko maailman ja tuhota Saksan talouden ja koko Saksan sekä bolshevisoida Euroopan ja jakaa sen bolshevikkien ja USA:n kesken.

Itse asiassa natsit puolustivat Eurooppaa ja olisivatgkoko ajan olleet valmiit rauhaan ja yhteishallintoon Englannin, Ranskan ja Italian kanssa. Saksa tarjosi Puolallekin liittoa 1938.

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

Aika velikultia puolustajia, taisi olla vain huono päivä kun Lapinkin polttivat.

repe (nimimerkki)

Lapin polttaminen suojasi Suomea, koska Neuvostoliiton miehityshalut vähenivät. Lisäksi Lappi oli poltettava, koska Suomi hyökkäsi ja Saksa toteutti normaalia poltetun maan taktiikkaa. Suomi oli sopinut Saksan kanssa leikkisodasta ensin, mutta joutui pettämään sopimuksen, koska NL vaati Suomea olemaan aktiivinen.

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja
Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

Olihan meillä hienot hakaristit ympäri rautatientoria kun vastaanotettiin näitä Euroopan puolustajia.

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

Suomalaisilla on aina ollut paljon natsi-tyylisten aatteiden kannattajia.

Taisivat olla suomalaiset porukat rakentamassa Saddaminkin bunkkeria.

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

Militaristiset ja raa'at psykopaatit tuntuvat aina saavan kannatusta etenkin heikkoina aikoina, joten en ihmettelisi että pian valtaan hurrataan joku uusi suustaan vaahtoava hullu.

Arja (nimimerkki)

Kiitos valaisevasta kirjoituksesta.
Hiljalleenhan meitä viedään suuntaan, että ei voi ostaa eikä myydä, ellei alistu tietyn järjestelmän alle.
Kunpa Suomella olisi ymmärrystä erota EU:sta

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

Kreikassa ollaan jo tuossa pitkällä: kesäkuun jälkeen on laitonta tehdä käteiskauppaa yli 1500 eurolla.

Kaikki tulee kontrolliin, yhden valvovan pääjärjestelmän alle.

Arja, "Kunpa Suomella olisi ymmärrystä erota EU:sta".

- Niinpä, eikä ainoastaan erota EU:sta vaan tajuta lopullisesti että toisten ihmisten alistaminen ja kontrollointi johtaa aina täydelliseen munaukseen.

Harva pystyy hallitsemaan itseään. Miten voi kuvitella pystyvänsä hallitsemaan ja päättämään muiden puolesta?

Rockefeller on toki ollut erittäin tyytyväinen Kiinan mallista, jossa diktatuuriryhmällä on täysi valta tehdä mitä haluavat.Ylimieliset ego-hirviöt ovat aina sitä mieltä, että heidän kuuluu päättää asioista ja että he ovat luomakunnan huippu.

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

Puuttuu vain karismaattinen johtaja, joka saa massat taakseen.

Jos ja kun asiat pahenevat edelleen, ihmiset tulevat vaatimaan moista johtajaa.

Eiköhän se ole jo valmiiksi prepattu.

Tynkä-Karjalan Antti (nimimerkki)

Kirjoituksesi on mielenkiintoinen ja vaatii perehtymistä. Osiin purkaminen olisi helpottanut asiaa.

Itse sain murheita mökkimurron (poliittinen) kautta, mutta onneksi sain "mäkimiehiltä" (Itskeria) lupauksen asian selvittämisestä.

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

Antti, kiitos kommentista. Näiden kanssa on vaikea arvioida, kuinka paljon on liian paljon.

Aloin tutustumaan maailman tosiasiallisten päättäjien toimintaan jo 10 vuotta sitten ja olen saanut ehkä liiankin "helppoja" tilaisuuksia keskustella kovimmilla tasoilla toimineiden kanssa ja olen sittemmin penkonut asioita kuin myyrä.

Olen jo aiemminkin saanut kommenttia, että pakkaan liian paljon kamaa.

Mulla ei vain ole niin paljoa aikaa ja energiaa kirjoitella, että usein kun näen lähinnä jonkun muun koostaman jutun englanniksi jonka taustat tunnen enemmän tai vähemmän henkilökohtaisesti, käännän sen suomeksi hieman juttua toimittaen niitä varten, jotka eivät niin tottuneesti englantia lue.

Nämä ovat huomattavan merkittäviä asioita, jotka halutaan painaa aivan liian helposti huuhaana.

En ole ihan heppoisen komiikan ja huhujen eteen heittänyt n. 10 vuotta ehkä parhaista ikävuosistani.

Matti Nieminen (nimimerkki)

BIS on keskeinen elin maailman rahoitusjärjestelmän koossapitämiseksi. Toivottavasti he onnistuvat tässä. Pankkisalaisuus on välttämätöntä ja valta jeataan panoksien suhteessa.

USA:n keskeiset juutalaispankit rahoittavat sen molempia valtapuolueita sadoilla miljoonilla dollareilla vuosittain. Valtiovarainministeri valitaan rahoittajien suosituksesta. Meidän puoluerahoitus on pientä näpertelyä tämän rinnalla.

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

Ongelma maailman rahoitusjärjestelmässä on, että se perustuu tyhjästä luotuun rahaan sellaisten tyyppien toimesta jotka eivät saisi ikipäivänä kansalaisten luottamusta, jos sitä kysyttäisiin. Moisten tyyppien vastuuton rahan hallinta ei tule millään keinoin pysymään kasassa.

En voi millään yhtyä toiveeseen heidän onnistumisestaan, sillä kyseiset sisäpiiriläiset istuvat maailman suurimman vallankäytön instrumentin päällä: keinot luoda rahaa vailla ulkopuolista seurantaa ja tilintarkastusta.

Tiedossa on, että nämä tahot ovat rahoittaneet ja rahoittavat päivänvaloa kestämättömiä hankkeita ja ovat mm. rahanpesussa mukana auttamassa pahimman luokan terroristeja ja rikollisia.

Rikollisten junailema stabiilius, jonka alle kätketään rikoksia on aika neuvostoliittomaista politiikkaa. Moiselle löytyy valitettavasti paljon kannattajia ja hyväksyjiä, kun ei selkärangasta löydy tarpeeksi kovia periaatteita oikean ja väärän erottamiseksi.

Kommentti (nimimerkki)

Mielenkiintoista.

Henry Bjorklid

Yhdyn moneen asiaan tuossa blogikirjoituksessa, tiedän että moni noista mainitsemistasi asioista pitää paikkansa, mutta lähteenä Prisonplanet on aivan huuhaata.
He ottavat faktat jostakin asioista, tekevät huisin teorian, poistavat ne faktat jotka ei sovi teoriaan, ja alkavat julkaista käsikirjoitustaan paloina jne. Miksi? Koska tekevät rahaa tällä tavoin.

Henry

Markus RURIK Räsänen (nimimerkki)

KAPITALISMI ON JO PÄÄTTYNYT

www.markusreed.julkaisee.fi/51 ”Räsäsen seinälehti”
Suomen punaisin Päätoimittaja, Markus ”Red” Räsänen, kommentoi:

KAPITALISMI OLI VAIN KERTAKÄYTTÖ-PROSESSI

Sattuisiko sinulta Kaarle löytymään hyvää linkkiä Warburgien Leninin "vallankumouksen" rahoittamisesta.

http://www.markusreed.julkaisee.fi/71

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

Henry,

Viestintuojana HS on huuhaata. BBC on huuhaata. Ilta-Sanomat on huuhaata. YLE on huuhaata. New York Times on huuhaata.

Ymmärrätkö yskän? Jos olet rehellinen kannassasi, tyrmäisit aivan kaikki mediat.

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

Markus, ei ole suomenkielistä linkkiä mutta kiitos ideasta.

Materiaalia löytyy ja voisin katsoa jos siitä kirjoittaisi.

Henry Bjorklid

Kaarle kommentoi:
2.5.2010 10.58

"Henry,

Viestintuojana HS on huuhaata. BBC on huuhaata. Ilta-Sanomat on huuhaata. YLE on huuhaata. New York Times on huuhaata.

Ymmärrätkö yskän? Jos olet rehellinen kannassasi, tyrmäisit aivan kaikki mediat."
______________________________

No juu, näinhän se menee, mutta Alex Jones tekee/poimii systemaattisesti uutiset siten että ne sopivat hänen teoriaansa oli se mikä tahansa.
Usein annetut lkähteet viittaavat toiisiin lähteisiin ja kun niitä tutkii, tullaan taas homman alkukohtaan, eli on muodostettu ns. 'looppi', jossa samat lähteet käyttävät toisiaan lähteinä. Tässä on Hesari, BBC jne. eroavat Alex Jones'in medioista; Infowars, Prisonplanet, GCN, TruthNews jne.

Kun kerran olet tutkinut noinkin kauan erilaisia asioita, erilaisista lähteistä, olet varmaan huomannut, että ristiintarkistamiseen netti on mainio väline?

Henry

repe (nimimerkki)

Alex Jones on siionistisen eli juutalaisnatsipropagandan tekijän kanssa naimisissa. Hänkin puhuu lähinnä USA.ta uhkaavista natseista ja saatananpalvojista, mutta ei koskaan juutalaisista. Siksi suhtaudun epäluuloisesti tällaisiin natsijuttuihin. Oppositio on aivan selvästi otettu haltuunja laitettu omat miehet määräämään siitä, mikä on muotia ja mistä puhutaan. Riittää, kun USA.ssa toimitaan, niin koko muun maailman vasemmisto apinoi kaiken sieltä.

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

En lue useinkaan Alex Jonesin sivustoja, joten olen tainnut missata hänen "teoriansa".

Alex Jones osuu monessa oikeaan sikäli kun olen hänen julkaisemia juttuja lukenut.

He tekevät sillä bisnestä, missä ei ole sinänsä mitään vikaa. Jos se tuo heille lisää nostetta ja saavat asioita ihmisten tietoisuuteen, hyvä niin. Itse en tekisi samoin ja en teekään, mikä on mielipide-ero siitä mitä itse kunkin pitäisi tehdä.
Kysymys tai kyseenalaistus siitä onko jokin asia teoriaa vai todellisuutta lienee lähinnä niiden päässä, jotka eivät ole itse pystyneet varmistamaan tietoja, mihin kuluukin huomattava määrä aikaa ja energiaa ja mahdollisuuksia tavata ja toimia oikeassa elämässä kovimmilla paikoilla olleiden kanssa.

Yleensä jos aletaan mustamaalaamaan lähdettä, syy on aika pitkälti siinä että ei pidetä viestistä mutta ei haluta tai pystytä kumoamaan viestiä itseään.

Jonesin sivustot hyödyntävät pitkälti muiden tekemää tutkimusta, josta he harvoin antavat oikeille tekijöille pisteitä.

Tästä jos jostakin heitä voisi kritisoida, koska he esittävät jutut ominaan: ehkä juurikin sen takia, että he tekevät sillä bisnestä ja koittavat luoda itsestään sellaisen kuvan että juuri he löytävät kaiken.

Lähteestä keskustelu on kuitenkin hedelmätöntä ja kyseenalaistan hieman miksi koitat ajaa keskustelua ko. sivustoon, jolla ei ole mitään tekemistä käsiteltävän aiheen itsensä kanssa.

Siinä ei tosin ole mitään uutta: 10 vuoden aikana ihmiset eivät yleensä halua joko kuulla tai ylipäätänsä tietää asioista mitään, tai sitten alkavat jyystämään aihetta sivuraiteille.

Tietämättömyydestä moinen yleensä kumpuaa ja haluttomuudesta ottaa selvää.

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

Ilmeisesti natseista puhuminen ei miellytä niitä jotka haluavat löytää helpon ja heikon kohteen: juutalaiset.

Tässä osutaan kuitenkin täysin kiveen.

Oikeat pankkimaailman takana olevat ihmiset eivät ole oikeita juutalaisia, vaan mafiosoja jotka ovat keplotelleet valheilla itselleen kokonaisen valtion Lähi-Idässä.

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

Jos tutustutte Bushin perheeseen ja ylipäätänsä siihen, miten johtavat natsit ja natsien rahoittajat vapautettiin ja siirrettiin USA:han, pääsette hieman jäljille.

repe (nimimerkki)

Jaa heikon ja helpon? Monet eivät uskalla arvostella juutalaisia, koska pelkäävät työpaikkojensa ja jaopa henkensä puolesta. Vähintään on lauma siionisteja ja kiihkouskovaisia netissä solvaamassa ja kantelemassa. Mediat ym. ovat juutalaisomistuksessa. Kyllä, nämä siionistit ja mafiosot ja juutalaisnatsipankkiirit ovat nimenomaan kovan linjan juutalaisia ja ajavat Israelin asiaa. He mieltävät nimenomaan edustavansa juutalaisuuden eliittiä. Siksi joka maassa saattaa joutua vaikeuksiin siitä, jos pitää uhkana juutalaisuutta tai sen osaa/lahkoja. Itse asiassa on tavallista, että tuomio kansanryhmää vastaan kiihottamisesta tai vihakirjoittelusta napsahtaa tai uhkaa monessa maassa, jos puhuu juutalaisuuteen liittyvästäkin salaliitosta, joka uhkaa. Se on muka perinteistö antisemitismiä ja on saatu läpi (juuri vasemmiston avulla sekin) käsitys, että tämä on laitonta. Samoin jopa liiaksi kommunismin ja juutalaisuuden samastaminen. Tosin on viime aikoina ollut mahdotonta enää välttää kommunismin ja toisaalta juutalaisten osuuden siinä sekä rahoituksen kommunismille paljastumista. Ensin yritettiin jopa tätä puhetta "juutalaisesta kommunismista" saada kieltolistalle.

Jo kerran selvästi valta on juutalaislla, jotka ajavat siionistien/Israelin etua ja natsipolitiikkaa/suuria sotarikoksia ja aparttheidiä ja kun keran selvästi eliitti yrittää estää juutalaisista puhumasta ja kieltää jopa sananvapauden täysin holokaustiasiassa, niin miten ihmeessä katsot muualle ja haet vihollisia natseista ja vätät, että juutalaisuutta korostavat ovat muka yksinkertaisia ja jopa rasisteja (tuolta jo vähän tuoksahti)? Tuo Prison Planet mainostaa Jonesia ja taitaa olla osaksi samaa kategoriaa. Minusta tämä natsipankkijuttu on ihan huuhaata, kun vähänkin historiaan on perehtynyt. USA:n rahaeliitti määräsi kaikesta ja natsit olivat täysin siinä roolissa, johon heidät oli tarkoitettu. Siten kyse ei ole natseista, vaan niistö samoista siionistipankkiireista. Tietysti he voivat käyttää hyväkseen natseja, jos heillä on maailmassa kaikki valta. Se ei mitätöi suinkaan heidän juutalaisuuttaan. Tuolloinhan tuo toiminta johti Israelin perustamiseen.

Jos joku Himmleristä seuraava (Bach Zelewski) vallatussa N-liitossa selviää puhumalla kakkaa Nürnbergissä (en muista, joutuiko hän oikeuteenensinkään, muistaakseni sai paikan USA:n armeijasta), niin tuskin hän avainpäätöksentekijä on. USA ja länsimaat pitivät Saksan partisaanisodasta samaia kokemuksia tärkeinä ja lännessä laadittiin siitä kirja ja toimintaa pidettiin esimerkillisenä tällaisessa sodassa. Tietoja tarvittiin. Mutta tämä ei ole väärin, vaan oikein. Juuri partisaanit olivat ne konnat ja NL.

Jos johtavat toisinajattelijat USA.ssa eivät usskalla puhua juutalaisista tai jatkavat tällä linjalla jonkin vasemmistolaisen perinteen nojalla, niin eihän maassa ole lainkaan oikeaa toisinajattelua, vaan eliitti on ottanut kaikki haltuunsa. Ja kaikesta näkyy, kuinka Ariel Sharonin sanojenkin mukaisesti Israelin miehet kontrolloivat koko USAa täysin.

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

Edelleen: eivät nuo ole oikeita juutalaisia.

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

Kyseiset gangsterit ovat yhtä paljon juutalaisia kuin kiinalaiset, jotka alkaisivat väittämään että ovat arabeja.

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

Hedelmistä puun tuntee. Natsit eivät ole mitään hakaristi hihassa tyyppejä, vaan edustavat samaa ihmisistä vähät välittävää kylmää ja tuhoavaa linjaa.

Natsi-Saksa, sama linja USA:ssa ja natsi-valtiossa Israelissa.

Samat tyypit puikoissa.

"Gott mit Uns", "In God We Trust" jne. jolla tyhmemmät kansalaiset saadaan mukaan sirkukseen.

Lähempi tarkastelu näyttää, että remmissä mukana olevat ovat kaikki murhaavia valehtelijoita.

Menee kovasti vastoin käskyjä älä valehtele ja älä murhaa. Olisi kiva nähdä, miten ne kiemurtelevat laista ulos ja väittävät vielä edustavansa valheellisesti valittua kansaa.

On kuitenkin todella hedelmätöntä ja hölmöä puhua "juutalaisista".

On olemassa oikeat juutalaiset jotka ovat kyseiseltä alueelta peräisin.

Nämä tyypit eivät ole LAINKAAN samaa kansaa.

Käyttävät lähinnä tuota juutalaisuuden viittaa taikauskoisten pelotteluun yhdessä kovien otteidensa kanssa, mutta edelleen he EIVÄT ole juutalaisia ja on aivan väärin puhua heistä juutalaisina.

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

Itseasiassa täsmälleen samalla hämäyksellä he saivat Saksan kansan vihaamaan juutalaisia.

Toivoa sopii, ettei sama temppu onnistu jälleen kerran: oikeat rikolliset kaukana poissa ja turvassa, kun tietämättömät massat käyvät toisten kanssaihmisten kimppuun jahka meneillään oleva historian suurin taloudellinen ryöstö globaalissa mittakaavassa tulee päätökseen ja kaikkien rahat on viety.

repe (nimimerkki)

No nyt kuulostaa hieman paremmalta. Silti natsi-sana on jo menettänyt iskuvoimansa sellaisten korvissa,jotka tietävät. Siitä on niin selvästi tullut osa holokaustiuskontoa ja kakea muuta valheellista. Siten koko natsttelu kääntyy itseään vastaan. Varsinkin kun kaikki päivästä toiseen pyörivät natsiohjelmat telkkarissa ja koko natsisatu on juuri maailmaa hallitsevien "natsien" agendaa. Natsismi on kuitenkin yhteen kansaan sitoutununut oppi ja siksi jos natseista puhutaan, syntyy jo väkisinkin ajatus siitä, että kaikki olisivat yhtä kansaa. Tällöin tullaan oikeastaan tahattomasti jo kaikkien katseet käännettyä juutalaisuuteen, vaikka tässä nimenomaan pitäisi kuitenkin olla kyse monikansallista alkuperää olevasta rikollisjoukkiosta ja eliitistä, josta vain merkittävä osa on juutalaista alkuperää.

Ja Natsi-Saksassahan pogromeja ei ollut yhtään eikä niitä suvaittu. 1933 boikotti juutalaisliikkeitä vastaan kesti päivän ja oli symbolinen vastaele julistetulle taloussaarrolle. Kristalliyö tuntuu CIA:n järjestämältä pikemminkin kuin natsien. Israelin vaikutusvalta kyllä on aika alaston ja siionistien mediaomistus ja muu valta. Siten ei ehkä kuitenkaan ole tyhmää puhua juutalaisuudesta tässä yhteydessä. Melkeinmielekkäämpää kuin natseista.

repe (nimimerkki)

Ja tuolla olevasta esitelmästä selviää, että 5. käsky "Älä tapa", tarkoittaa sitä, että juutalaisen ei ole sallittua tappaa toista juutalaista:

http://moranen.blogspot.com/

Sarja "Ei-juutalaiset juutalaisuudessa" on opetavainenja kertoo myös osaltaan erinäisten lahkojen pelottavasta vaikutusvallasta. Talmudin mukaan juutalaista ei tarvitse rangaista ei-juutalaisten tappamisesta tai ainakin kyseessä on paljon lievempi juttu. Itse asiassa paljon kauhempiakin tulkintoja on ja ne ovat yleisiä.

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

Kovimmat tyypit ovat joko ateisteja tai satanisteja.

Muu on pelkkää savuverhoa ja hämäystä. Ajanhukkaa penkoa joidenkin tärähtäneiden rabbien hourailuja.

Jos jotain haluaa saada aikaiseksi, täytyy identifioida ja nimetä ne pelurit jotka tätä rikollista syndikaattia rakentavat ja pyörittävät silmiemme edessä.

Nuo eivät edelleenkään ole oikeita juutalaisia, ja sillä käsitteellä heidän tärähtäneiden opinkappaleittensa käsittely on yhtä hedelmällistä kuin kaatopaikan tai tunkion tonkiminen.

Markus RURIK Räsänen (nimimerkki)

KAPITALISMI ON JO PÄÄTTYNYT

www.markusreed.julkaisee.fi/51 ”Räsäsen seinälehti”
Suomen punaisin Päätoimittaja, Markus ”Red” Räsänen, kommentoi:

KAPITALISMI OLI VAIN KERTAKÄYTTÖ-PROSESSI

Kirja, josta lähdettiin liikkeelle, on sen Massonin hätäpäissään tekaisema, jolla on yritys jälleen viedä ajatukset metsään.
Saksan natsien osuus painottuu väärin.
Ne rahoittajat edustivat isäntää, ei avustajaa. Massoni loi fasismin ja natsismin ja myös N-liiton.
Heillä oli kokonais-suunnitelma asettaessaan kansoja vastakkain finanssi-kapitaalinsa voimalla.

Sota ja varustautuminen siihen on ollut aina heidän suurin bisneksensä
Kylmä sota varmaan paras.
Se kasaari-pankkiirien rypäs pitää nujertaa.

www.markusreed.julkaisee.fi/78

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

En ole monia kirjoja nähnytkään, joista ei eksyisi väärille raiteille jos kaiken nielee sellaisenaan.

"Se kasaari-pankkiirien rypäs pitää nujertaa."

Niin pitää. Tärkeää on paljastaa ketkä he ovat ja mitä organisaatioita he käyttävät.

Takana on oikeita henkilöitä. Kun ne tuodaan ilmi ja heidän suhteensa tuodaan ilmi, on jotain toivoakin että heidän jäljilleen päästään.

Poliisivoimissa ympäri Euroopan on taatusti ihmisiä, joilla on edes jonkin verran selkärankaa ja halua selvittää ketkä oikeasti kaiken tuhon ja varastelun takana ovat.

Usko on mennyt siihen, että kansa ikinä tekisi yhtään mitään.

Mutta jotkut, joilla olisi välineet ja suhteet laittaa näille kovan kovaa vastaan, kunhan ensin kohteet maalataan, voisivat jonain kauniina päivänä tehdäkin jotakin.

Markus RURIK Räsänen (nimimerkki)

KAPITALISMI ON JO PÄÄTTYNYT

www.markusreed.julkaisee.fi/51 ”Räsäsen seinälehti”
Suomen punaisin Päätoimittaja, Markus ”Red” Räsänen, kommentoi:

KAPITALISMI OLI VAIN KERTAKÄYTTÖ-PROSESSI

Kaarle, ihmisten valistaminen näissä asioissa on ensiarvoisen tärkeää ja kuten sanoit, heitä on kyettävä paljastamaan sekä perheinä että Massonin ominaisuudessa, finanssi-liittoumana.
Heidät on kukistettava maailmantaloutta hallitsevana ja ohjailevana liittoumana, Massonina.

On löydettävä heikko kohta heidän puolustuksessaan.
Allekirjoittanut tunkeutui heidän suuriin salaisuuksiinsa arvoteoria tutkimuksessaan. Sellaisenkaan asian he eivät uskoneet milloinkaan tapahtuvan, että joku ulkopuolinen pääsisi katsomaan heidän maailmantalouden kehittämisen suunnitteluaan. Nyt se on tapahtunut.
Yksi askel eteenpäin heidän nujertamisensa tiellä.

www.markusreed.julkaisee.fi/71

Markus RURIK Räsänen (nimimerkki)

KAPITALISMI ON JO PÄÄTTYNYT

www.markusreed.julkaisee.fi/51 ”Räsäsen seinälehti”
Suomen punaisin Päätoimittaja, Markus ”Red” Räsänen, kommentoi:

KAPITALISMI OLI VAIN KERTAKÄYTTÖ-PROSESSI

Henry Fordkin oli paljastavinaan niitä Massonin ukkoja Kansainvälinen juutalainen - kirjassaan, mutta lopupelissä ei paljastanutkaan, kun oli yksi heistä, vaan pesi puhtaaksi, pyytäessään heiltä lopulta anteeksi.

Ford itse sanoi. että he ovat eteviä jälkiensä peittämisessä ja holokausti tai sen liiottelu on yksi sellainen, kun olivat itse rahallaan luoneet Saksan natsismin.

Mitään asiaa tai aatetta ei maailmaan ole vielä syntynyt, ilman Massonin hyväksyntää, ei darvinismia, ei marsismia, ei taylorismia, ei Fordin liukuhihnoja, kaikki ne liittyvät "suunnitelmaan". Lopulliseen ei-juutalaisten tarkoituksenmukaisen alistamisen suunnitelmaan.

www.markusreed.julkaisee.fi/58

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

Näin on mutta se on ansa puhua juutalaista, ja se ei ole myöskään totuudenmukaista näin tehdä.

Muinainen Juudaan heimo on pieneksi osaksi jäänyt Israeliin, mutta on myös levinnyt muualle Eurooppaan. Jutland on helppo esimerkki niille, joilla ei ole aikaa ja energiaa tutustua kansojen historiaan ja perinteisiin. He EIVÄT ole koukkunenäisiä mongolialaisia tai aasialaisia, kuten nämä huijarit.

Näitä asioita ei pidä alkuunkaan sekoittaa. Nämä aasialaiset ja mongolialaiset huijarit ovat ottaneet juutalaisuuden kulissiuskonnokseen ja varastaneet aitojen juutalaisten identiteetin.

Tällä identiteettivarkaudella saadaan ihmiset siihen ansaan, että puhutaan juutalaisista, kun kyseessä eivät ole oikeat juutalaiset eli Juudaan heimon perilliset.

Tämä on äärimmäisen pirullista toimintaa ja sillä tunnutaan jatkuvasti sekoittavan pakka.

Tällä porukalla ei ole mitään oikeaa intressiä juutalaisten hyvinvoinnin suhteen, mitä osoittaa se että he tukivat Hitleriä ja lietsoivat koko Saksan kansan juutalaisia vastaan.

Oikeilla juutalaisilla on rehellisiä ja suoraselkäisiä puolustajia, minkä takia tämä huijareiden peli toimiikin niin sairaan hyvin. Hajota ja hallitse. Käytetään toisten identiteettiä ja laitetaan heidän niskaansa syyt, ja jaetaan taas kerran kansan rivit kun oikeille juutalaisille löytyy syystäkin puolustajia.

Yleistävät kansan termit on muutenkin heikko valinta ja eivät voi johtaa kuin summittaiseen toimintaan.

Kuten kaikissa rikollissyndikaateissa, on organisaatio pyramidi-mallinen. Kovat tekijät täytyy identifioida ja tuoda oikeuden eteen.

Jos mennään siihen halpaan että puhutaan "juutalaisista", ensinnäkin puhuja saa suuren yleisön paheksunnan - ja syystä - ja menettää senkin mahdollisen tuen minkä voisi saada, jos puhuisi selvästi ja rehellisesti asioista niiden oikeilla nimillä tinkimättömän tarkasti.

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

Tuolla silmänkääntötempulla ja identiteettivarkaudella tämä mafia on saanut haltuunsa kokonaisen valtion ja ydinaseet kiristääkseen muita.

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

Suuri osa näistä gangstereiden johtajista on itseasiassa aasialais-venäläisiä.

repe (nimimerkki)

No jos juutalainenidentiteetti on varastettu, niin täytyy kuitenkin näistä varkaista puhua. Se muuten onmin hyvin paheksuttua ja lähes kriminalisoitua.

Kyllä näilläkin saattaa vahva usko olla, omanlaisensa. Se saattaa antaa juuri henkisen valmiuden suuriin joukkomurhiin ja kaiken maailman omaisuuden tavoittelemiseen "oikeauskoisten" käsiin. Eikä tämä eräs lahko ole mikään harmiton pelle, jos USA.n presidentit sitä suosivat.

repe (nimimerkki)

Assiassa ja Venäjällä on omat pohattansa. Mutta oligarkit ja mahtisuvut Venäjällä ovat myös isoksi osaksi juutalaisia. Lisäksi voidaan todeta, että suurin valta toistaieksi on USA:ssa.

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

Varkaat pitäisi saada myös kiinni, ei vain puhua.

Meneepä vain niin, että poliisit valjastetaan tutkimaan aivan hyödyttömiä asioita sen sijaan että menisivät oikeille rikospaikoille kuten eduskuntaan, EU:n toimistoihin, keskuspankkeihin ja maailman rikkaimpien koteihin.

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

Tuo linkki osoittaa viimeistään sen, miten tämä planeetta on mielisairaiden hallussa.

Natsi-aatteeseen hurahtaneet hölmöt selvittelevät sen porukan historiaa, joka oli rahoittamassa koko natsi-sirkusta, tajuamatta että heidän hakaristi-leikkinsä tuli samoilta tyypeiltä.

uurija (nimimerkki)

Eustace Mullins, vainotun, pelätyn ja mielisairaalaan teljetyn Ezra Poundin seuraaja ja avustaja sanoo (Wikipedian mukaan), että ensimmäinen maailmansota, talouslama 1920, suuri lama 1929 ja Adolf Hitlerin valtaannousu saatiin aikaan:

- kansainvälisen pankkikeskittymän etujen vuoksi jotta pankit hyötyisivät
- vastakkainasetteluista, konflikteista ja taloudellisesta epästabiiliudesta.

Tämän pankkikeskittymän toiminta jatkuu, BIS:in johdolla, siitä ei ole epäilystä.
Keinoina on edelleen luoda vastakkainasettelua ja sekasortoa ja syöstä kansantaloudet ja rahajärjestelmä säännöllisin väliajoin kriisiin.

Kuinka yksityinen pankkilaitos aikanaan USA:ssa sai monopolin rahan luontiin, liikkeellelaskemiseen ja kierrossa olevan rahamäärän sääntelyyn eli koko sen katastrofin aikaansaamiseen, jossa maaimantalous nyt velloo?
Ezra Pound kirjoittaa:
"Tässä ovat suuren petoksen yksinkertaiset faktat. Presidentti Wilson ja senaatti tiesivät tekevänsä jotakin merkittävää. On vaikea käsittää miesten motiiveja. He luultavasti uskoivat siihen mitä olivat tekemässä. Miehet eivät sitä vastoin uskoneet edustukselliseen demokratiaan. He luottivat kontrolloimattomasta harvainvallasta koostuvaan hallintoon, jonka toiminnan tulokset käyvät ilmi vasta niin pitkien aikojen kuluttua, että äänestäjäkunnan on mahdotonta ikinä korjata tehokkaasti aikaansaatua vahinkoa."

uurija (nimimerkki)

Muutamia viikkoja sitten itsenäistä, tuloksellista, eurokriittistä talouspolitiikkaa noudattaneessa Puolassa toteutui vallanvaihto.
Tapahtuma ajoittui juuri rahajärjestelmän kriisin akutisoitumisen kynnykselle.

Mahtoiko tapauksella olla vaikutuksia Jyrki Kataisen tai Erkki Liikasen päätöksiin siitä kuinka Suomi suhtautuu eri vaihtoehtoihin kriisin hoitamisessa.

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

Saman kohtalon koki Italian pääministeri Aldo Moro.

Italialaisessa oikeudenkäynnissä Moron vaimo nimesi erityisesti Henry Kissingerin, joka oli uhkaillut Moroa, mikäli tämä ei lopettaisi "kansallista maanrakennuspolitiikkaansa" ja että jos tämä jatkaisi toimiaan hänestä tehtäisiin "karmea esimerkki".

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/1581425/...

http://www.larouchepub.com/other/2005/3203_sphinx....

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

Veikkaisin, että suomalaiset poliitikot ovat joko

A) täysin sinisilmäisiä, tai
B) niin omasta ahteristaan ja egostaan välittäviä,

ettei heitä tarvitse edes uhkailla.

Tavalla tai toisella Katainen on ansainnut Lontoon kriminaalien finanssi-haukkojen suosion, kun nimesivät hänet "Euroopan parhaaksi valtiovarainministeriksi".

Kyllä pankit kiittävät, kun velkaa otetaan reilusti lisää.

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

EKP:n entinen johtaja Wim Duisenbergin kuolema ei myöskään ollut aivan tavanomainen:

Hänen väitettiin tehneen itsemurhan ja hukkuneen uima-altaaseen, mutta vaimo löysi ruumiin talon sisältä.

Vaimoa on uhkailtu sen jälkeen kun hän antoi haastattelun vastoin sitä tarina-vyöryä jota oli jo ehditty syöttää lehdille tapahtuneesta.

Jos näitä porukoita seuraa, "onnettomuuksia" sattuu tiuhaan tahtiin.

Juuri Davosissa turvallisuudesta vastaava johtaja yllättäen kesken kaiken "teki itsemurhan".

Bill ja Hillary Clintonin ympäriltä ruumiita vasta löytyykin (hakusanat: "clinton mena" "clinton deaths").

Antti (nimimerkki)

Meno alkaa olla jo todella raakaa ja kovaa.

Thomas Dunnig lausui rahan etiikasta 1860:

"Pääoma pelkää voiton puuttumista tai pientä voittoa juuri niin kuin luonto kammoaa tyhjiötä.

Tuottaessaan tyydyttävän voiton pääomasta tulee uskalias, 20 % voitosta se tulee vilkkaaksi, 50 % voitosta suorastaan uhkarohkeaksi, 100 % voitosta se on valmis polkemaan kaikki inhimilliset periaatteet jalkoihinsa.

Kun voitto on 300 %, niin ei ole rikosta, jonka edessä pääoma empisi, ei uhkayritystä, johon se ei antautuisi. Siitä todisteena salakuljetus ja ihmiskauppa."

Viimeinen lause kiteyttää maailman nykytilanteen aika hyvin.

terästotuus (nimimerkki)

Myöhästyneet kiitokset Kalle Katajalle, Repelle, Markus Ruriik Räsäselle ja muille loistavasta keskustelusta. Eri puolia asioista on tullut esille ja bändityyliin olette olleet yhdessä paljon enemmän kuin yksittäisinä yksilöinä. On ollut todella antoisaa lukea tekstejänne. Tällainen kysymys Markus Ruriik Räsäselle: miksi sun pitää tunkea kirjoitustesi alkuun tuota typerää "sekopääjulistusta"? Näytät sen takia kylähullulta, mitä et ole? Miksi toimit noin?

Toimituksen poiminnat

Sivut