Tieto on valtaa Kalle Katajan esille nostamia kirjoituksia

Pakkorokotukset ja lääkemafia

Chinese Vice Premier Wu Yi (R) shakes hands with Margaret Chan, Assistant Director-General for Communicable Diseases of the World Health Organization (WHO)

Maailman terveysjärjestön (WHO) johtaja, Kiinan kommunistisen puolueen ehdokkaaksi valitsema Margaret Chan, on varoittanut sikainfluenssan leviämisen olevan laajin raportoitu maailmanlaajuinen tapaus ikinä ja sen tulevan pyyhkimään maapallon yli useampana kuoleman ja kaaoksen aaltona.

(Kuva: Chan ja kommunistisen hallinnon varapuhemies).

Chanin järjestö WHO kehottaa rokottamaan kaikkia terveitä lapsia ja aikuisia, mutta toteaa samalla kuitenkin, että rokotteiden turvallisuutta ei ole laajasti tutkittu tietyissä ihmisryhmissä.

WHO kehottaa lisäksi siteeraten rajallisia valmistusresursseja, että käyttöön otettaisiin mm. öljypohjaisia lisäaineita sisältäviä rokotteita sekä eläviä laimennettuja influenssarokotteita.

Yleisin lisäaine ihmisrokotteissa on alumiinisuola (alum), jota saadaan alumiinihydroksidista tai alumiinifosfaatista.

Katsaus tiedekirjallisuuteen paljastaa alumiinin hermostolle aiheuttamien myrkyllisten vaikutusten löydetyn jo 100 vuotta sitten. Alumiini on hermostomyrkky, jonka on tutkittu aiheuttavan Alzheimerintautia ja muita hermostollisia poikkeavuuksia.

Vuosikymmenten ajan rokotevalmistajat ovat kokeilleet lukuisia aineyhdistelmiä huijatakseen ihmiskehoa kehittämään immuniteettia. Tehokkaimmat lisäaineet sisältävät öljyjä mutta niitä on pitkään pidetty liikaa vastareaktioita aiheuttavina.

Asiantuntijat ovat tienneet vuosikymmenet, että jo mikroskooppiset annokset sisältäen vain muutamia molekyylejä voivat aiheuttaa häiriöitä immuniteettijärjestelmässä ja 1930-luvulta lähtien öljypohjaisten lisäaineiden käyttö on tiedetty erityisen vaaralliseksi, minkä vuoksi niiden käyttö on rajoitettu eläinkokeisiin.

Yhdysvaltain ja Iso-Britannian hallitukset ovat julistaneet hankkivansa näitä käytännössä testaamattomia ja arveluttavia rokotteita koko kansalleen ja lapsille.

Mediassa on ollut raportteja, joiden mukaan sikainfluenssa olisi peräisin yhdysvaltalaisesta bioaselaboratoriosta.

On huomioitavaa, että järjestön, jolle on annettu vastuu antaa maailmanlaajuiset suositukset kaikesta terveydeen liittyvästä ja jonka neuvoja kuunnellaan, johdossa on kommunistisen Kiinan puolueen valitsema edustaja, ja että samoin USA:n presidentin Obaman tieteestä vastaava johtaja John Holdren kirjoitti vuonna 1977 kirjassaan "Ecoscience" (ekotiede) ylikansoittumisen ongelmista ja esitti radikaaleja toimia ongelman ratkaisuun.

On yleisesti uutisoitua, että planeetan luonnonvaroja käytetään tällä hetkellä mahdollisesti yli 40% enemmän kuin mitä maapallo kykenee uusimaan ja monet ovat esittäneet radikaaleja tavoitteita ja pakollisia toimia tilanteen korjaamiseksi.

Hiljattain kanadalainen lääkäri Ghislaine Lanctôt, joka on kirjoittanut kirjan "Medical Mafia" (lääkemafia)  julkaisi terävän varoituksen:

"Katkaisen pitkän hiljaisuuteni koskien keskustelua rokotteista, koska uskon että tällä kertaa panokset ovat todella kovat. Seuraukset voivat johtaa paljon pidemmälle kuin mitä ennakoidaan", kirjoittaa Lanctôt, joka uskoo että A(H1N1) virusta käytetään pandemian luomiseksi sotilaallisia, poliittisia ja taloudellisia intressejä palvelevan WHO:n toimesta.

Lanctôt varoittaa, että niinkutsuttu eliitti ja heidän alaisensa levittävät pakollisen rokottamisen avulla tappavan viruksen, jota käytetään massiivisen ja kohdistetun väestönvähennyskampanjan toteuttamiseen. Sen lisäksi pandemiaa tullaan käyttämään Lanctôtin mukaan sotilaslainsäädännön ja poliisivaltion luomiseksi ja lopulta vallan siirtämiseksi kaikilta valtioilta globaalille keskushallinnolle.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (22 kommenttia)

Merja (nimimerkki)

Varsin hurjat loppupäätelmät, muta ken tietää...

Nettimaailmassa löytää eri yhteisöistä samanlaatuisiin loppupäätelmiin tulleita tahoja. (pako siis tunnustaa, että olen seikkaillut nettiavaruudessa).

Ensinnäkin uskovaiset, varsinkin ehkä helluntailaiset ja ...no, en viitsi luetella. Kyseessä ovat siis uskontokunnat, jotka pyrkivät selvittämään Raamatun pohjalta "lopun aikoja".

Sitten ovat nämä, jotka pitävät vapaamuurareita elioteina, ja ajattelevat että maapallon johto, USA:n presidentit ym. ovat näitä. Heidän mukaansa "uusi maailmanjärjestys" oliisi sitä että ihmiset olisivat ohjattavia, jotenkin jollain sirulla tms. kytkettyjä toimimaan. "Globalisaatio" olisi siis sitä.

"Uskovaisten" näkemys on varsin sama. Kysymys olisi vain siitä, ottaako "sirun" vai ei....pääseekö pakoon.

Sitten vielä siis Kiinasta saman suuntainen näkemys...mutta että se olisi sikainfluenssan rokote...se on uusi ajatus.

Luteilaiset eivät tutki 7-päisiä hirviöitä. Se hirviö olisi muuten EU, pahuus tulisi sieltä. Ihan itte piru.

Tulkintoja on monia : )

Leksa (nimimerkki)

Kyllä se niin menee että iilimadot ja suonenisku on paremmat kuin rokotus.

Virva (nimimerkki)

Onks tää joku talidomidipelottelu, ei talidomidissa oo mitään pelottavaa

Sakari Behm

Aika petollista ihmisyyttä kohdin.

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

Oli takana mitä tahansa, olen lukenut myös tilastoista että aiemmat vastaavat virusinfluenssarokotukset 70-luvulla aiheuttivat enemmän kuolemia kuin itse tauti.

Täytyisi vain pitää jotakin säntillistä kirjaa kaikesta aineistosta mitä tulee luettua, että voisi kaivaa tarvittaessa aina referenssit.

Siinä ei tarvitse olla mikään maailmanlopun ennustaja, että pääsee aika nopeasti jyvälle miten hämärää porukkaa noissa globaaleissa organisaatioissa on, jos niihin haluaa tutustua. Ja mun mielestä olisi syytä tutustua, koska niiden ajamat ohjelmat ja päätökset vaikuttavat meihin kaikkiin.

Ei ole itselläni tarkoitus mitään kauhua kylvää, vaikka jotkut noista tyypeistä ovatkin aika hyytäviä. YK:n takana nimenomaan on aika jäätävää porukkaa.

UNESCO:n eli Yhdistyneiden kansakuntien kasvatus-, tiede- ja kulttuurijärjestön ideologiasta kertova "UNESCO: Its Purpose and Its Philosophy" sanoo:

"Political unification in some sort of world government will be required... Even though... any radical eugenic policy will be for many years politically and psychologically impossible, it will be important for UNESCO to see that the eugenic problem is examined with the greatest care, and that the public mind is informed of the issues at stake so that much that now is unthinkable may at least become thinkable."

Saatavilla heidän omalta verkkosivustoltaan:- http://unesdoc.unesco.org/images/0006/000681/06819...

Ja mielestäni ihan raakaa todellisuutta on tuo luonnonvarojen ainakin esitetty liikakäyttö, jota on levitelty mediassa sen verran paljon että siihen halutaan reagoida monilla tasoilla, ja vaikutusvaltaisilta ihmisiltä maailmalla on tullut aika huolestuttavia heittoja asiaan liittyen.

Uusi maailmanjärjestyshän on jo monien valtionpäämiesten suusta kuultu ilmaisu (Putin, Sarkozy, Brown, jopa Ahmadinejad, ym.).

Kovasti tehdään kulissien takana lobbausta sen eteen, että saataisiin globaalia hallintoa aikaiseksi, talouden valvonta ja ylin raha-auktoriteetti yksiin käsiin, ja voisi nähdä että jos ei suoranaisesti aiheutettunakaan niin sopivasti hyväksikäytettynä ja paniikkia lietsoen tällaista pandemiaa voi käyttää vaatiakseen lisää valtaa ylikansalliselle elimelle.

Ovat nuo rokotteet joka tapauksessa epäilyttäviä ja pysyisin visusti erossa niistä. Onhan se hullua kun ei ole edes mitään näyttöä että ne edes toimisivat, vaan näyttöä on päinvastoin aiemmista tapauksista että ne tappavat.

"Yli 500 ihmisen uskotaan saaneen Guillain-Barren syndrooman rokotteen seurauksena; 25 kuoli." liittyen vuoden 1976 epidemiaan. Los Angeles times - http://www.latimes.com/features/health/la-sci-swin...

Vuoden 1918 epidemiasta on jo vaikeampi löytää tietoja, mutta sen väitetään myös aiheutuneen suurilta osin rokotteiden takia, ja että se iski pahiten rokotettuihin, ja ongelmaa pahensi 2 vuoden aikana se, että lääkärit tunkivat ihmisiin kaikenlaisia kokeellisia myrkkyjä.

http://www.whale.to/vaccine/sf1.html

Lotta (nimimerkki)

Kyllä, on näyttöä, että virus on keinotekoisesti luotu USA:n laboratorioissa ja lääkefirmat sillä rikastuvat.

http://www.youtube.com/watch?v=eNS0Q-uxycA

http://www.youtube.com/watch?v=0sMSokcnJRU

Vanha demari (nimimerkki)

"Oli takana mitä tahansa, olen lukenut myös tilastoista että aiemmat vastaavat virusinfluenssarokotukset 70-luvulla aiheuttivat enemmän kuolemia kuin itse tauti."

Mistä tilastoista? Höpöttelet omiasi.

Tauski (nimimerkki)

Rokotus ei ole pakollinen. Alumiinia ym. haitallisia aineita on koko maapallolla kaikkialla, joten ei se rokotteessa mitään uutta pahaa aiheuta.

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

#6, Los Angeles Times raportoi, että 1976 armeijassa esiintyny sikainfluenssa tappoi yhden ihmisen, mutta kun hallitus alkoi rokottaa ihmisiä, yli 500 on raportoitu todettavan Guillain-Barren syndrooman ja 25 kuollut. CBS Chicago kirjoittaa, että rokotuksista seurasi yli 30 kuolemaa. Kuolemia tapahtui välittömästi rokotusten jälkeen, minkä seurauksena ohjelma keskeytettiin.

Saatoin hypätä johtopäätöksiin, että tämän on pakko olla tilastoitua tietoa, mutta on sitä selvästi seurattu ja laskettu.

Tiedossa on että lääkefirmat, vakuutusyhtiöt ja hallitus aina kiistävät virheet ja aiheutetut kuolemat viimeiseen asti ja HE yleensä puhuvat omiaan. Ihmettelen miten edelleen heihin luotetaan niin järkkymättömästi, ja jos joku esittää muuta tietoa niin sen väitetään puhuvan omiaan.

Tuo rokotusohjelma vielä lopetettiin alkutekijöihinsä, ja voi olla että sen farssin seurauksena oli kovastikin halua heittää tiedot aiheesta roskakoriin.

WHO:n kehotukset rokottaa kaikki ihmiset tulevat sitoviksi kaikissa 194 jäsenvaltioissa, jos he julistavat hätätilan pandemian takia vuoden 2005 kansainvälisten terveyssäädösten (2005 International Health Regulations Act) ja tämän vuoden huhtikuun WHO:n suunnitelman mukaan.

Sekä itse influenssan että rokotteen taustalla haisee mädältä, ja kun järjestö itse myöntää kehottavansa käyttämään tiedostettuja immuniteettia vaarantavia aineyhdistelmiä, ei pitäisi olla mitään syytä piikittää testaamattomia ja riskaabeleja töhniä kehoonsa ja/tai lastensa kehoihin.

http://articles.latimes.com/2009/apr/27/science/sc...
http://cbs2chicago.com/vault/1976.swine.flu.2.9965...

Vähän taustatietoa rokotteita valmistavista firmoista:

http://www.naturalnews.com/008227.html
http://www.newsmax.com/health/vaccine_swine_flu/20...

#7 Moisella alumiini-argumentilla voisi perustella, että kun esim. öljyä on joka puolella maailmassa, sitä on siten OK piikittää verenkiertoon.

Kukin tekee toki valintansa.

Vanha demari (nimimerkki)

Se on hyvä, jos tietyt rokotukset tulevat pakollisiksi niin loppuu tämä paskanpuhuminen rokotuksen haitoista. Väite siitä, että rokotus aiheuttaa enemmän kuolemantapauksia kuin itse tauti, on niin järjenvastainen, että sitä ei kannata edes kommentoida.

Vaikka toisaalta onhan edelleen sellaisiakin ihmisiä, jotka uskovat, että maa on litteä. Heistä ei kuitenkaan ole ympäristölle mitään haittaa

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

Järjenvastaista ajatella että rokotteista olisi enemmän haittaa?

Seuraavalla sivulla 1918 epidemian elänyt henkilö kertoo aiheesta: http://www.whale.to/vaccine/sf1.html

Se, että verenkiertoon piikitetään tauteja ja elimistölle vieraita aineita, on järjenvastaista.

Rokotteet ja lääkkeet ovat ISO bisnes, ja informaatioryöpytys kertoen ko. tuotteiden erinomaisuudesta ja tarpeellisuudesta tulee ko. firmoilta ja heidän isolla lobbauksella lääkäreille ja alan laitoksille tuupatusta materiaalista.

Koska en ole taudin asiantuntija tai ko. rokotteita tunne, ja eivät omien sanojensa mukaan tiedä valmistajatkaan kun eivät niitä ole kunnolla testanneet, niin en voi toki sanoa kumpi on pahempi. Sanoisin että molemmat ovat pahoja. Linkkaamistani 70-luvun tapauksista voisi saada kuvan, että tuolloin rokote tappoi enemmän kuin tauti.

Vain hölmö ja sokea usko rokotteisiin ja niiden valmistajiin voi mielestäni johtaa luottamaan niihin ja siten ohittaa sen räikeän ilmiselvyyden, että tottakai ko. rokote/lääketeollisuus tulee promotoimaan väitteitä ja sponsoroimaan niitä tutkimuksia, jotka osoittavat ihmisten terveyden johtuneen heidän tuotteistaan.

Pointtina oli tuoda esille myös mediassa esitettyjä viitteitä itse taudinkin alkuperästä.

Monia rokotuksen haittoja ei todennäköisesti edes helpolla tule ilmi, sikäli kuin ne eivät johda ilmiselviin sairauksiin ja kuolemiin. Uskoisin, että niistä seuraa paljon piileviä ongelmia.

Taitaa olla "pyhäinhäväistystä" kyseenalaistaa moisia asioita, joista on tuupattu lääketeollisuuden propagandaa ihmisille koulujen ja median kautta useiden sukupolvien ajan.

elakegubbe (nimimerkki)

On se antoisaa, että täälläkin on näitä foliohattupropellipäitä erilaisia salaliittoteorioita kertomassa. Ilmiselvä yhteys on olemassa 9/11 tapahtumiin. Rakennusten sortumisella testattiin sikaflunssaa.

Vanha demari (nimimerkki)

"10 Se, että verenkiertoon piikitetään tauteja ja elimistölle vieraita aineita, on järjenvastaista."

Ei sitä tarvitse järjellä ymmärtääkään. Kyse on luonnontieteestä. Maapallolta on esimerkiksi isorokko hävitetty rokotusohjelman ansiosta. Poliota vastaan on hyviä rokotteita ym.

Jossain vaiheessa yhteiskunta joutuu ottamaan kovat keinot käyttöön. Jos lähtee liikkeelle joku rokotuksin estettävissä oleva kulkutauti, niin totta kai sitä vastaan voidaan vaikka pakkorokottaa.

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

Epidemiatutkijan haastattelu Spiegelissä: http://www.spiegel.de/international/world/0,1518,6...

Myrkyillä ja tuhoisilla sekä muutenkin potentiaalisesti haitallisilla metodeilla saadaan toki usein tuhottua myös haluttuja kohteita, mutta millä hinnalla? Ja kenenköhän intresseissä on levittää "tietoa" siitä että on nimenomaan heidän tuotteidensa ansiota että näin on käynyt? Nämä teollisuudenalat ovat olleet voimissaan jo pitkään, mutta Suomessa kaikki tämä on nielty juurikin kuin "virallisena totuutena" jolle ei voi olla vaihtoehtoa.

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

Lisää uutisointia väitteistä epidemian olevan peräisin bioaselaboratoriosta: http://www.javno.com/en-world/swine-flu-created-in...

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

Epäilyttävä määrä kuolleita mikrobiologeja ja vastaavia tutkijoita: http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/deadbiol...

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

Nigeriassa poliorokote, jossa on käytetty elävää virusseosta, aiheutti entistä pahemman polion leviämisen:

http://content.usatoday.net/dist/custom/gci/Inside...

WHO suosittelee sikainfluenssaa vastaan nimenomaan myös elävää virusseosta.

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

USA:n hallituksen sisältä lähetettiin varoitus johtaville neurologeille siitä, että tulevilla rokotteilla on linkki tappavaan hermostotautiin:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1206807/Sw...

iiris (nimimerkki)

Sikainfluenssan rokotuksista pitäisi luopua kokonaan, joka paikassa.

Sikainfluenssa ja siihen liittyvät rokotukset vaikuttavat kokonaisuudessaan lääketeollisuuden rahastusyrityksiltä.

Lääketeollisuus ja sotateollisuus ovat tällä hetkellä suurimmat teollisuusalat maailmassa. Sikarairasta touhua!

Anu Lindroos (nimimerkki)

On uskomatonta kun asioista enemmän lukaa, mikä kamala maailma aukeaa silmien eteen...Tässä on kyllä sulattelemista, mutta tuntuu kuitenkin siltä, että aiknakaan lääketeollisuudella ei ole minkäänlaista halua toimia yksilön parhaaksi. Sen olen oivaltanut todella. En haluaisi uskoa, että `herrat` ovat valmiita menemään näin pitkälle vai onko totuus tarua ihmeellisempi.
Edes Spielberg ei pysty parantamaan juonta tästä farssista.

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

Jotkut "herrat" ovat valmiita menemään hyvin pitkälle.

Kiteytettynä maailmalla liikkuu täysin mielisairaita tyyppejä, joilla on paljon rahaa ja valtaa.

Samoin monilla on todella kyyninen käsitys ihmiskunnasta, etenkin kun he näkevät että ihmisiä on kuluttamassa ja saastuttamassa liikaa ja planeetta kärsii.

Joidenkin mielestä se voi olla jopa tarvittava uhraus maapallon suojelemiseksi.

Monet kovan tason tyypit palvovat maapalloa ja näkevät ihmisen vitsauksena.

Elizabeth 2:n mies prinssi Phillip on sanonut, että haluaisi palata seuraavassa elämässään maan päälle viruksena joka karsii väestöä.

Gordon Brownin neuvonantajiin kuului jäseniä organisaatiosta, joka sanoo että Iso-Britannian väestö pitäisi pudottaa ainakin puoleen parissakymmenessä vuodessa.

Monet upporikkaat ja vaikutusvaltaa omaavat tyypit kuten CNN:n perustaja Ted Turner ovat sanoneet, että maapallon väestö pitäisi pudottaa 2 miljardiin.

Hän oli joskus aiemmin ollut radikaalimpi ja sanonut haastattelussa 250-300 miljoonaa.

"Herrat" ovat valmiita aloittamaan kokonaisia sotia ja väärentämään todisteita.

Seurauksena miljoonien kuolemat.

Jenkeissä samoin kongressiedustajille lähetetyt pernaruttokirjeet paljastuivat lähetetyksi jenkkien omista aselaboratorioista.

Jotkut pelaavat äärimmäisen likaista ja kylmäävää peliä.

Kun vielä laskeskellaan, että öljyä ei pian riitä kaikille ja saasteet ovat karkaamassa käsistä, joku malttamattomampi miljardööri voi olla hyvinkin innoissaan aivan rikollisista hankkeista.

Kaiken sen rahan kun voisi käyttää hyvään ja kampanjointiin ja valistukseen.

Onhan Pentti Linkolakin sanonut, että juomaveteen saisi laittaa myrkkyä.

Ja tällä tasolla ajattelevia yksityisiä on ihmeellisen paljon.

Jos on tahtoa, puuttuu korkeintaan vain keinot.

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

Gordon Brownin neuvonantaja Jonathon Porritt, joka kuuluu "Optimum Population Trust" järjestöön, esiintyi yhdessä professori Chris Rapleyn kanssa esittäen kuinka paljon väestöä pitäisi vähentää.

Rapley sanoi, että ihmiskunta tuottaa 50 miljardia tonnia hiilidioksidia ilmakehään vuotuisesti.

"Meidän tulee vähentää tätä 80% ja väestönkasvu tulee tekemään tämän vielä hankalammaksi."

Kysymys on että jos jotkut näkevät ja laskevat asian näin, mitkä jäävät työkaluiksi?

Etenkin kun nämä johtavat "vihertyypit" kuten prinssi Charles puhuvat, että on enimmillään vain vuosia aikaa kääntää kurssi pelastaakseen planeetta.

Mielenkiintoinen kysymys jos ei muuta.

Toimituksen poiminnat

Sivut