Tieto on valtaa Kalle Katajan esille nostamia kirjoituksia

Kovaa kaliiberia

Ferdinando Imposimato on tärkeä italialainen syyttäjä. Hän johti Paavali II:n salamurhayrityksen, Italian pääministeri Aldo Moron kidnappauksen ja useiden mafiaoikeudenkäyntien tutkimuksia.

Hän on Italian korkeimman oikeuden kunniapresidentti ja entinen senaattori, palvellen mafianvastaisessa komissiossa kolmen hallinnon aikana. Hän on kirjoittanut useita kirjoja kansainvälisestä terrorismista, korruptiosta valtiotasolla ja vastaavista aiheista.

Ferdinando peräänkuuluttaa uutta tutkimusta kansainvälisessä rikostuomioistuimessa (ICC) 911-iskuihin New Yorkissa vuonna 2001.

Kirjeessään hän viittaa mm. siihen, miten WTC7-rakennus, johon ei osunut konetta luhistui täydellisesti, kuinka talojen sortumisessa on hallitun purun piirteitä, viitaten luotettavien silminnäkijöiden ml. palomiesten ja uhrien todistuksiin, kuinka National Institute for Standards and Technology (NIST) on vältellyt käsittelemästä asiaa ja esittänyt ristiriitaisia raportteja, kuinka entisen valkoisen talon terrorisminvastainen johtaja Richard Clarke sanoi että CIA oli tietoinen 911-iskusta, kuinka asiantuntijoiden mukaan CIA pimitti tietoa muilta, ym., ym.

Linkki kirjeeseen:  2012-September---Imposimato-letter.pdf

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

Merkittävä kommentti hänen kirjeestään nyt kun ollaan aivan Syyriaan hyökkäämisen äärellä - Syyria olisi ainoita 100% varmoja Iranin puolustajia alueella, minkä takia se pitää tuhota ensin:

"Olen kerännyt Italiassa todistusaineistoa siitä, kuinka Irakin sodasta oli päätetty USA:n hallituksessa ennen 911-iskuja Italian tiedustelupalvelun avulla.

[..]

Nyt on uhka uudesta 'ennaltaehkäisevästä sodasta' Irania vastaan USA:n toimesta. Tämä voi olla hirmuinen maailman ihmisille ja voi jopa tuhota suuren osan ihmiskunnasta."

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

http://www.globalresearch.ca/president-of-italys-s...

Sisältää vähän lisää linkkejä ja videon dokkariin Gladiosta, jolla Eurooppaan luotiin terroria ja terrorisoluja.

(Edit: video näemmä ei enää nähtävillä - Googleen "Operaatio Gladio" löytänee tietoa.)

Toimituksen poiminnat

Sivut